Next duschen

2010-11-30
22:41:16


Hejhej alla fiina läsare :). Har bara suttit vid datan sen jag kom hem och nu är jag klar med det. Ska röra mig mot sängen nu. Var det någon som såg paradise hotel? Jag blev typ skitglad när jag såg Julia komma tillbaka =). Tycker hon ska ha ut Johannes nu (a), men han är en sån player.

Imorgon blir det hem och läsa en bok till svenskan och plugga till spanska testet på torsdag. Händer inte så mycket den här veckan. Det är såååå skönt.



Rökelser - Jag har alltid gillat det. Det luktar så gott och jag får typ upp massa minnen från olika platser jag har varit på och skänt den lukten.. Rökelser är BARA härligt tycker jag.

( bild tagen från google )
Godnatt.


29 november - a mistery

2010-11-29
08:50:12
.
mmh, supersnygg!
Btw såg efter jag hade publicerat inlägget att Cassie också hade skrivit att hon kanske inte skulle blogga. Menmen. Nu har jag precis fixat klart mig med sminket & håret. Nu ska jag gå upp. :)
XOXO Becciegirl

29 november - he was an angel

2010-11-29
08:15:16
.
Godmorgon! Har precis vaknat så är fortfarande ganska trött. Passade på att blogga när jag ändå väntar på att plattången ska bli varm. Idag har jag ju sovmorgon som varje måndag. Alltid lika skönt! =) Var beredda på att jag kanske inte bloggar mer idag men det är för att jag har prov till engelska imorrn & jag har inte pluggat något allt & så måste jag läsa en bok som jag har tills på onsdag. Den ska vara utläst! Jag vet inte med Cassie men hon kanske inte heller bloggar. tror att hon också kanske ska plugga. Men kika in ändå! Något inlägg kommer väl iaf mer. kanske ett när jag är i skolan? vem vet? :)
XoxO Beccie


dagens outfit!
kofta - ellos linne - only - jeans - cubus

;)

2010-11-28
22:52:49


Nu ska jag långsamt röra mig mot sängen. Vi hörs imorgon kanske!
- Goodnight!


28 november - next stop facebook

2010-11-28
21:45:06
.
Som lovat en video från i går när Elin rullade sig i snön (:

28 november - Take me higher

2010-11-28
21:32:16
.
Hej! Har inte gjort speciellt mycket idag, kollat på en serie på datorn. Bestämt vad jag ska ha för kläder på mig imorrn. Tog aslång tid. Hittade verkligen inget. men det fick bli det det blev så får jag leva med det. Höhö, nej men typ. Ska försöka blogga för er på morgonen eftersom jag & Cassie är inte dom bästa på att blogga. oj, nu kom Bettan & pep utanför dörren, ska släppa in henne nu. Godnatt♥

28 november - thanx

2010-11-28
17:18:16
.
Hej! Blev väckt runt 11 av mamma. Gick då upp & åt frukost. Efter det pallrade jag mig hem te pappa & Irre & jag åkte te Haninge för att köpa skor till mig. Vi hittade inga där så vi åkte vidare te Nacka forum & där hittade jag ett par på den där Tyska affären. Med Graceland skor. :) När hon hade köpt dom så åt vi tacobar & sen körde hon hem mig. Det var min dag väldigt kortfattad. Nu ska jag kolla på ngt trevlans på datorn! xo
Sådär ser skorna ut. Båda bilderna blev lite konstiga.

Första advent

2010-11-28
16:07:57



Hello alla. Jag är fortfarande hemma. Jag vet inte vad som hände men äsch! Det är sköönt att vara hemma. Kunna äta sig tjock och vila upp sig tills imorgon. Det är ju en seg-måndag -.-.. Fast den börjar bra med en låång häärlig soovmorgon, haha, okej, nu tog jag väll i (a), men den är härlig i alla fall :)! Till tjugo i tio. SKÖNT!

Jag har checkat massa bloggar och då funnit lite musik som jag har laddat ner ;). Musik behöver man till måndagar och kanske extra kläder om inte snön går bort.. tror ni att den hinner göra det? Jag känner mig som ett offer när jag sätter min fot i skolan -.-.. och särskillt när man precis är utanför, men man får se. Jag kanske har tur imorgon :).

hörs senare ;)


Vaken

2010-11-28
11:10:22


Godmorgon alla. Jag vaknade för en timme av att jag låg på mage och hade min fot i luften? Så roligt har jag när jag sover ;). Nu väntar jag på att mina mackor ska bli klara. Jag gör toast. Idag vet jag inte vad som händer. Jag kommer väll vara med elin.D och beccie. Har blivit lite dåligt med bilder :/.. det blir bara ego bilder. Det kanske inte är så kul att se på hela tiden. Skriver senare puss.


27 november - fyllo

2010-11-28
01:05:15
.
Hej alla sötnosar! Var i farsta med brudarna idag. Julklappshandlade lite. Drog sedan hem. Runt 7 mötte jag upp Elin & sen Cassie. Vi mötte upp Erik & skulle mött upp Rasmus men han kunde inte. Det var svinkallt ute så runt 9 drog vi hem te Elin. Satt & pratade lite & så. En video sen kommer på när Elin rullade sig i snön för att Erik inte skulle skicka ett sms te en person. Haha, stackaren. :')
Runt 10 gick han.
Sen kl 11 skulle vi ut med Milton & då sitter det en fyllegubbe i Elins trapp! :o Vi vågade ju inte gå förbi, vi kom inte ens förbi för den delen. Han blockerade hela vägen, så vi kastade korkar på honom för att han skulle vakna men det gjorde han ju såklart inte. Vi försökta harkla oss, prata högt & så för att han skulle vakna & flytta på sig. Men det gjorde han inte. Efter ett tag så skulle jag försöka klättra ner på hennes räcke. Men just då så vaknar han. Haha, blev skiträdd!
Så jag sprang in hos Elin. Vi tänkte lixom kasta en sko ner på honom men då så istället ringde vi polisen. 10 min efter kom polisen dit så tog dom bort honom. Vi hade försökt få bort honom i 10 min så 20 i 12 ringde vi polisen. När polisen hade pratat med honom & fått ut honom ur porten så gick vi hem te Cassie & hämtade Milton. Då ringer Elins pappa & säger att han hade kommit tebax. Så vi gick hem te Elin för att kolla om han var där med det var han inte så Elin gick hem. & jag & Cassie gick också hem.
Väl hemma tog jag 2 glassar. Mums!
Är ju så varmt ute så det kan behövas med lite nerkylande glass. :)
XoXo BeccieGirl
Här tränar vi för fullt! Gosh längtar tills man kan gå sådär igen! (:

Godmorgon

2010-11-27
12:58:58


Haha, det var ett tag sen ag skrev att jag skulle göra ett "godmorgon-inlägg" men jag har dansat runt, lyssnat på musik och gått ut med hunden. Nu sitter jag här och chattar med lite olika personer..

Juste! ni som smsar mig så kommer jag inte att svara för att jag har inge pengar på mobilen, men jag kommer att fylla på den lite senare :).

Igår var jag Emma/uggla, beccie & Aida på morris. Det var chill.. typ alla var trötta. Nog om det.

Idag får vi se vad som händer puss!


svar på tal

2010-11-27
11:45:21



gabbie om hissar:
Omg är du från grekland :O :)

Svar: haha, jaa det är jag :). Haha, hur visste du det :)?



Jag kan berätta vart jag kommer ifrån :). Jag är 30% grek, 30% polsk, 15% egyptisk & 7.5% tysk. Jag vet inte mer än så. Jag tycker det är ganska roligt att ha så mycket gener från olika länder. Fick veta för någon dag sen att jag var tysk faktiskt. Nu lägger jag in ett godmorgon inlägg!


27 november - Congratz mamma♥

2010-11-27
00:54:04
.
Har inte alla hästar hemma idag. Råkade trycka bort ännu ett inlägg idag. Går & lägger mig nu. Godnatt
Grattis på födelsedagen mamma! Jag älskar dig!♥

26 november - going OuT!

2010-11-26
20:38:18

.
Fuck.. Allt jag skrev fuckade ur. Jag kom bak & hela inlägget försvann. men jag hade typ skrivit...

Hej! Vi åkte somsagt pulka. Var sviinkallt! Snart ska vi dra ut te Morris. Samma people som förut! :) Kanske träffar Emma & Elin där. Dom skulle vara där. Elin ville inte åka pulka med oss. -.- För att *** ****** **** *** *** ********.... HIhi (A) Ingen vet vad jag skrev! ;D Aya, nu ska jag dra.
 Puss♥

Just nu. Yes! Kör på osminkat. Gick ner & tvättade av sminket. orkade inte ha kvart allt.


26 november - Pulka!

2010-11-26
16:51:32

.
Hej! Har inte bloggat på ett tag nu känner jag! Men det har varit fullt upp igår kan jag bara säga. Drog te skolan runt 10 i 8. Direkt efter skolan drog jag hem te farmor & åt middag där. Sedan mötte jag upp Elin & Cassie så drog vi te morris & dansade. :) Skitkul vare! Snart ska jag dra ut med Aida, Emma & Cassie som inte svarar. >:-(
Cassie alltså. Hon sover väl elr ngt.. :'( Höhö, nej men ska nog ta & andvända den käre gamle hemtelefonen för att ringa henne! :D Haha, älskar fan hemtelefonen. :') Iaf, tebax te pulka. Ingen har typ en pulka. -.- Man kommer inte fram te mina pulkor i garaget, Emmas är typ på vinden elr ngt, Aidas är trasig. Så nu är det bara Cassie det hänger på. Men om inte hon heller har elr ngt så får vi la ta plastpåsar & åka på. Woohoow! Har inte med mig kamera. Den kommer gå sönder fan. Hähä. :)
XOXo Becciegirl


Varför tar aldrig någn mig på allvar? D'=

2010-11-26
16:35:36



Hej alla läsare! Kom precis hem från skolan. Skönt att få komma hem, ta det lungt och värma sig! Det är så kallt ute.. jag hatar när det är extemt kallt, för då får jag rosiga kinder och ett blekt ansikte, låter hett va? mm.. Jag trodde jag slapp att bli mulad i år men nej. Där trodde jag fel -.-.. fast dom fick tillbaka. Jag mulade dom inte men jag tog ner dom och satt mig på dom, Cassie style ;D.

Skolan var en vanlig dag.. den var faktiskt riktigt seg! enda fram till svenskan :).

Ska snart dra ut med aida & Beccie, kanske någon mer. Vi ska åka pulka :).
bye


Summer beauty

2010-11-24
22:57:28



Ska snart röra mig mot sängen, fast att jag inte är trött. Jag måste bara vänta lite, för jag har smörjt in mina ben med Nivea - summer beauty. Det här är andra dagen jag har använt den. Det står att på femte dagen av användning så kommer jag att få en vacker & solbrun hud. Det låter najjs huh? Blir det bra och inte ser fläckigt eller ser orange ut, så kommer jag att smörja in hela kroppen med krämen, i ansiktet, på armarna och så.. haha, man behöver färg på liket :). Canserboxen är bättre. Det ger bättre resultat men jag tänker inte lägga ut mina pengar på sån skit. Jag gör redan massa dåliga saker mot min kropp, men där får det räcka. Tänker inte leda den mot hudcanser, vill inte bli hur sjuk som helst när jag blir stor ;).

Godnatt, n00bs :D.


Fick den i huvudet precis när vi snackade om sommaren, höhö..


O.o Du är så blää Beccie >:-(

2010-11-24
20:38:26



Heeelllooooo mina mongosar :). Jag är FET med glad ;D. Fråga mig inte varför, det bara är så. Kollar just nu på family guy med ett halvt öga. Jag vill åka pulka, nununununu! Ooh -.-.. Jag somnade när jag kom hem, så när jag vaknade var det mörkt. Det var bara att glömma den idén då. Jag tänker inte vara på högdalstoppen när det är mörkt, never! Det är ju bara att ge kroppen till döden O.o. Asså ser ni vad jag skriver? Jag är ju läskig. Det är sånt här jag tänker på hela tiden jag lovar! Ni ska bara veta hur jag är när jag går på kvällarna. Jag kollar bakom mig 24/7 och sykar typ varenda en? Jag är fan en skum rädd unge -.-.. Jag borde söka hjälp O.o.

Mamma har redan börjat julpynta, asså hjälp.

Nu ska jag kolla på tv, hörs senare, puss!


Fett sööta små flickor ;).

Asså jag har sååå fulaa bilder på min data som är tagna för ett år sen och över, men jag kan inte radera dom! Jag får typ så här ångest? Det är "minnen" skriker mitt huvud. Bilderma är från sexan och när jag hade brytit benet. Finns det någon mer som har det här "problemet"?


24 november - party in the USA

2010-11-24
18:25:08
.
& den sista bilden var bara för dig Cassie min lilla gullegutta! :D :*
.
Hello. Säger faktist godnatt redan nu. Nej jag ska inte gå & lägga mig än. Men jag ska ge internetet till mamma så att hon dels kan kika på min önskelista som jag har skickat te henne. :) (a) Hihi, om jag gör så så får jag ju dte jag vill ha! Lr hur? :) Ska lägga in en låt som bara poppade upp i mitt huvud som jag bara var tvungen att sätta på för att få bort det där jääääääääääääääääääääääääääääävla heartbreak even av The script som har gått på repeat heeeela dagen i mitt huvud! Höll på att bli galeen. jag satte först på den för att det skulle försvinna men nej du! Den fortsatte att spelas i mitt huvud & värre blev det ju när jag inte kom ihåg texten i mitt huvud längre.. -.- Haha. Asså STOORA problem jag har! :DDD:D:D:D;D;D;D;DDDDddd;ddddDddD:dDddDDddDdD

Var även tvungen att byta till en låt med text nu när jag skulle lägga in den på bloggen. KUL att allt går så bra! :D

24 november - En månad kvar till Julafton

2010-11-24
17:10:05
.
Hej! har inget att berätta från skolan. Jag & cassie kämpade med att få Bullen ( Emma O ) att åka pulka med oss efter skolan som hon själv tyckte att vi skulle göra. >:-( Jefla Bullen! Så vi tog hennes saker elr jag gjorde det & så blev hon & malva mulade av några killar i klassen. ^^ Moahahaah! Höhö, nej skoja. Men iaf. Efter skolan så hämtade jag min lillesyrra från fritids. Blev så jävla hungrig, trött, grinig & så fick jag ont i huvudet på sista lektionen! Suck. Så när jag kom hem gjorde jag chaithé & en fruktsallad. Slängde mig i soffan & kollade på tv. Men nu blev jag sugen på att kolla kläder på datorn, blogga & sånt. Så nu ligger jag här & käkar lite marabou polka medans jag bloggar. Vanligt onsdagsmys! :) Xoxo becciegirl

Haha, bjuder som fan. Men man kan ju inte göra annat än att alska oss? =)

23 november - Chaithé

2010-11-23
21:18:29
.
Hej! Kom hem för ett tag sen. Det blev en 20 minutare. Riktigt skönt var det. inte lika frussen  sen när man gick hem kan jag ju säga. Gjorde faktist lite chaithé när jag kom hem. har aldrig druckit det förut men jag blev sugen på att testa. Gjorde mitt egna recept kan man säga. jag hade vanilj thé för vi hade inget svart naturellt thé & så hade jag ingen kardemumma elr vad det är man ska ha i. Höhö, ska nu kolla på min äälskade serie som har tagit typ 151654153 år att ladda ner den tredje säsongen. Men nu jävlar! Xoxo becciegirl ♥
Ohmygod i can't belive it! Var asgott! Något ni verkligen borde prööva. :) fast jag skulle faht lite mindre socker. brukar inte alls ha socker i thé men det stog att man skulle ha det & jag tog till&med mindre än vad man skulle ha. FYI!!!!!!!!!

23 november - soooola!

2010-11-23
19:00:40
Nu drar jag & solar med elin. Hörs! ♥

23 november - jag hoppas att vi träffas

2010-11-23
17:04:45
.
Hej sweeties! :) Vet att jag inte bloggade igår men jag pluggade & hade ingen tid eller ork till att blogga. Ligger iaf & dunkar musik på högsta volym! :) Vilket inte är så spec högt med tanke på att ljudet på min dator är säämst! Yaya, inte klaga ngt ljud har jag iaf. Nu ska jag läsa lite bloggar & äta apelsin. Efter det blire plugg & sedan kolla ung&bortskämd & lite paradise hotel? Det är ju fuckat på playtv i år.. Jävla kalle! (a) Höhö, nej men nu ska jag inte ta er tid mera.
Xoxobecciegirl




hissar

2010-11-22
22:32:21




Jackor som man kan dra åt i midjan - Jag älskar verkligen sånna jackor, man ser tydligt att det är en tjej-jacka då. Har sett så många snygga jackor i år. Jag blir gaaaaaaalen :).

Hår som har röd glans - Jag tycker det är sjukt snyggt när håret glänser rött. Det hade jag i mitt hår när det var nyfärget. Gosh! Jag ska färga mitt hår till den färgen nästa månad typ :)

allt jag kom på nu godnatt!


Rulla på i sthlms terräng, det är titeln jag vill åt

2010-11-22
21:58:55



Heey förlåt mig alla för BAD upd, men jag har faktiskt pluggat och jag är så glad över det :). Jag har pluggat spanska, engelska & svenska, gick super. Ska snart sova. Jag är sjukt trött. Beccie pluggar oxå så det är därför hon inte bloggar. Hon ville att jag skulle ta hand om bloggen idag, men hon visste nog inte hur mycket jag hade.

Idag: Har det varit en lugn dag. Blev bara sur på några, inte för något speciellt eller för mig är det. Musik, spanska, lunch, matte & no. Kom hem satt mig vid datan till halv sex. Stängde av. Somnade vaknade sex, då åt jag. Efter det satt jag mig och pluggade och vid halv nio satt jag mig vid datan.

Ska gör en hissar och dissar lista bara för er nu så. Håll koll!


21 november - Send a nudge!

2010-11-21
18:44:48

.
Hej!
Sitter hos Elin!
Ska snart färga håret!
Innan det ska bara Elin tväta bort sin färgning!
Jag & brudarna åkte till farsta idag!
Köpte en present te min syrra & hårfärg till mig! :)
Efter farsta så åkte jag & hökisbrudarna hem te Elin & började färga hennes hår!
Men jag & Cassie skulle hem & äta så Elin fortsatte färga sitt hår på egen hand! :)
Kom precis hit & nu så är hon & tvättar ur sitt hår!
Nej men nu ska jag chatta med Cassie!
Xoxo Becciegirl


21 november - ctrl, alt, delete

2010-11-21
12:51:35

.
Godmorgon! Har precis setat med bruudarna & ätit pannkakor. :) Hihi, mums! Är asmätt nu. -.- Igår var det så jäääävla nice! GASH. Vi hängde lite på dagiset. Det kom några. Vi drog vidare med några Knaas kväll asså! Var med Elin, Emma, Cassie, Ramus & Jesper. Bilder kommer senare. Nejmen gud. Så rolig kväll asså. & vi har redan planer inför nästa helg. WooHooW! :D Nej men nu ska vi väl vaa lite gaalnA! Xoxo BeccieGirl


Nu drar jag

2010-11-20
17:07:44



Nu drar jag och möter Beccie & elin. Vi hörs imorgon.
Hoppas ni får en bra lördagskväll, men jag kommer att få det bäst.
Bye!


.

2010-11-20
16:01:51



Hell0 @lla
Sitter just nu och bara väntar på att tiden ska gå, men nu ska jag göra mig i ordning. Klockan fem ska vi vara utanför greken. Ska platta håret, sminka mig, klä på mig andra klder och så.. vi hörs snart ;*


första inlägget för idag

2010-11-20
14:02:42


Heey där, Cassie här :). Jag är så bra på att rimma. Jag har det liksom i mig, deep man! Som ni ser så är jag på väldigt bra humör eller så kanske man inte ser det? hm.. aja, jag är det i alla fall!

Igår innan jag gick och la mig så kollade jag klart på alla paradise hotel avsnitt som jag har missat pga skoljäveln -.-. Nu är det  problemet löst i alla fall ;).

Jag sitter just nu och messar med Elin, Emma & Beccie. Ville höra vad dom gör nu. Det måste man göra ibland så man vet vart man har dom ;D.

Har lite ont i magen faktiskt D':, ska äta lite nu. Sen får jag inte något mer -.-, måst bli jätte hungrig så jag kan äta upp hela pizzan på greken ;).
BYE!


02:55

2010-11-20
02:55:57



Jupps.. då säger vi godnatt då, kyss


19 november - Det känns i varje hjärtklapp

2010-11-20
01:32:33
.
har kollat på lite Anagina show.
Det fuckade ur så jag sket i det.
Tvättade bort sminket satte på en sjukt bra låt & började blogga. :)
" ljusen är tända för dom som har lämnat vår plats..."
lalalaalalla.
Osv.
Nej nu ska jag ta & sova. Godnatt♥
Till Cassies inlägg om Gotland. Bruna.se :O & hata den sista bilden.. -.- Sååååååå FIN! :D

19 november - Ken Ring - Kelian

2010-11-20
00:43:06
.
Som Elin skulle sagt det. Ohgod. Gosh kommer ni ihåg denhär låten eller?!  Älskade den! :)

Kollade igenom arkivet i augusti

2010-11-20
00:41:29


GUD VAD JAG SAKNAR GOTLAND! Det finns inte ord! Här får ni lite gamla bilder därifrån. Jag bara drömmer mig tillbaka. Det var en av dom roligaste sakerna i mitt liv!



Älskade Gotland!


Bästaste fredagen på lääänge

2010-11-20
00:08:27



Heeeey är på topp humör!
Snackar med tre sugar bitar på msn nämligen Beccie, Elin & Emmsie. Kom hem för en halv timme sen? Har i alla fall varit ute med Elin, Beccie & Emloy. Jag hade det fan bäst, verkligen. Först möttes vi upp gick och letade atomat till Beccie så hon kunde ta ut pengar, efter det så mötte vi upp några. När vi var klara där drog vi till Morris för att träffa upp Erik & Rasmus. Elin skulle lämna en sak, men sen så stannade vi där. Jag skrattade hela tiden, så jävla kuliga grabbar :). Har fan samma humor som dom det visste jag inte :o. Rasmus typ garvade ihjäl sig så fort jag sa någor ;). Älskar folk som inte skäms för att garva, för sån är jag med. Jag garvar öppet och med typ helt öppen mun? haha :). Det är så jag gör det här i stockholm. Vid halv elva drog vi hem. Lämnade av Emma vid tuben. Senare drog vi hem till mig & hämtade vovven. Dom var så snälla mot mig idag och följde med mig och lämnade mig :D. Uppskattas mycket, mihihi ;*. När jag kom hem hade min älskade mamma gjort tée och lagt fram ett glas läsk till mig, naw, hon vet hur man charmar mig ;D. Ska vara lite social nu på THE M to the sn!
Bye bitches ;*!


Ni är min värld, mina andetag, min livsglädje och min kärlek. Låter så dramatisk, men det kommer från hjärtat! Kan inte uttrycka mig bra, men det jag vill säga är - "Jag kan inte leva utan er"..


19 november - Bend over, Bitch. Ftschh, Ftschhh, Ftschhhh

2010-11-20
00:05:58
.
Hej sötnosar! Cassie sa att hon skulle berätta om våran dag så jag ska låta henne göra det. :) Så jag ska väl bara säga att Har haft såå kul hela dagen! Skönaste fredagen på länge asså. Hade kul i skolan ( speciellt på svenskan!!), kul efter & kul ikväll! Fuck you, Plocka dina kantareller! Hihi, how fun. Fick höra lite smaskens med nyheter idag också. Ooooooooooooo! :O iaf, efter vi hade varit ute i snön & lekt lite med Milton om Cassie berättade det? Så började jag & Elin gå hem & så stannade vi & pratade ett tag innan vi gick. Kom runt halv 12. Gjorde iordning lite chips, läsk, thé & en mandarin. :) Nu ska jag värma mig & ha det såå mysigt med min underbara dator! :D XoxoBeccieGirl

rubriker är bra när man har några :)

2010-11-19
18:08:14


Heello alla n00bs ;).
Kom hem för en timme sen. Jag väntar på att maten ska bli klar sen så drar jag ut och träffar lite sötnosar ;D.

Idag vare skola, ovanligt? nope, inte alls. Var vanliga lektioner. Efter skolan drog jag hem te beccie, vi gjorde inte så mycket. Tog det mest lungt. Vi var väldigt trötta antar jag.

 Nu ska jag kika runt lite hörs senare pöss!


18 november - Jag e mikrofonkåt

2010-11-18
22:28:38
.
Hej alla mina söta små gullungar! Höhö, var på Morris ikv. Gick dit med Elin. Vi bakade kladdkaka som blev fuckedup.se men aas god! =) Drack även thé & gjorde lösnaglar. Så nu är dom långa igen! :) Får la hoppas på att mina egna under växer lite också. Gosh vill färga mitt hår! Det är randigt & fläckigt.. -.- Ha-ha! men jag orkade inte fixa det idag så hela dagen gick jag runt med min fina lilla fläck mitt i allt.. Ska även göra det imorrn, orkar inte fixa då heller. Ska ta med julia te skolan också. Men nu ska jag sova. Godnatt! Xoxo BeccieGirl


Ljusen är tända för dom som har lämnat våran plats så snabbt, gud vad jag längtar..

2010-11-18
22:12:09



Heeysan, har pluggat nu i tre timmar. Jag är väldigt glad över mig själv nu =). Nu ska jag andas ut lite. Jag ska kolla på ett avsnitt av paradise hotel och sen sova puss&godnatt!


Torsdag avklarad..

2010-11-18
17:01:21


Cääässie chey är hemma nue ;).
Har varit i skolan. Jag slutade den härliga dagen med slöjd med mina älsklingar. Jag känner på mig att jag kommer att få ett högt betyg där ;D. Har suttit och drömt mig bort lite.. längtar tills i helg, verkligen!
sååååååååååå hääääääääär mycket, fast nu lever vi ju i nuet och det är en dag kvar. Jupps.. ooh jag hade spanskatest idag, haha.. behöver man ens säga mer? fast även dom som är bra på spanska gick det inte så bra för.

Nu ska jag plugga lite efter ett paradise hotal avsnitt på playtv.
bye bitches som min lilla n00b hade sagt det ;)


18 november - Hemma från skolan

2010-11-18
16:30:36
.
Hej! Kom hem från skolan för ett tag sen, känns som om det tog en evighet för mig att komma hem. Slutade 4 idag. & på sånna dagar så dör man ju typ?! Iaf, slutade med slöjd. Nu ska jag plugga & sen äta. Är skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit hungrig! Fick inte göra mat själv, så måste vänta till 6. Ååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! hejdå.

17 november - Godnatt!

2010-11-17
21:35:21
.
sjukt bra!

Jag är en krigare i grunden

2010-11-17
19:12:53


Cassie
här!
förlåt att jag inte har bloggat, men hade så ont i huvudet i måndags så jag gick och la mig nio. Igår så har jag ingen orska till varför jag inte gjorde det. Idag var det Beccie som fick mig att blogga, hehe..

Jupps.. det har inte hänt så mycket idag. Efter skolan drog jag hem och har bara suttit vid datan, men nu ska jag faktiskt plugga så det här blir mitt första och sista inlägg idag, förlåt för det..
Imorgon har jag test i spanska & på fredag har jag prov i so -.-.. JOBBIGT.

Hörni alla glaada vi ses!


17 november - I'm gonna dance with those lions!

2010-11-17
18:46:05
.
Pyh! har precis dammsugat klart hela undervåningen förutom Simons rum & mitt gamla rum bara för att jag e såå bäst! ;D & så har jag tagit ut Bettan på en långpromenad. Innan det åt jag & innan det hade jag en cp konversation på msn med vonsvassie. :) & nu ska jag duscha! TTYL ;D Höhö.. Xoxo Becciegirl

17 november - Will she come back? No one knows

2010-11-17
15:20:41
.
Hej! Kom hem från skolan för ett tag sen. Slutade 10 över 2 idag som varje onsdag. Sköönt! Gash Me ♥ onsdagar. + att det bara är 2 dagar kvar i skolan efter det innan helgen! :) Hurrey. Iaf, så fort jag kom hem så satte jag med & gjorde so frågor som jag ska göra innan so provet på fredag & så gjorde jag en fruktsallad på äpple & mandarin.. -.- haha. Letar som en tok efter vinterjacka nu också! Vill ha en snygg som jag kommer gilla även nästa år. Det skulle väl vara en fjällis? men jag vet inte. Tyckte jag inte passade på bra i emmas när jag provade den. Men får la pröva den en gång till (a). men jag skulle nog helst vilja ha en grön då trorja! fast en anna jacka jag även vill ha är en "north face". Den jackan Älskar men stoort Ä jag! men kommer nog aldrig få den. -.- Du vet om pappa köper skor så köper mamma jacka för ungefär Samma Pris Som Pappa!! -.-'''''''''''''''''''''''''''''''' Åh gud. Ibland vill jag vara som dom på ung & bortskämd. (a) Nej inte riktigt.. Men bara lite iaf. Jaja, nu ska jag fortsätta min jakt på den ultimata vinertjackan! XoxO BecciEGirL

17 november - morgontrött

2010-11-17
08:08:21
.
Godmorgon! Såg nu att Cassie inte bloggade heller igår. Hmm, sorry för det! Jag satt vid datorn där uppe som är mammas & jag orkade inte blogga från den. Den är såå seg. Fast jag flyttade ner te min dator runt 8 & då läste jag lite bloggar & fixade en sak & efter det så kollade jag på ung &bortskämd till typ 12. Hihi(a). Så jag var bara liite trött när jag gick upp idag! Höhö, nu ska jag platta håret. Puss! xoxo becciegirl
dagens outfit!
Tjocktröja - bik bok
linne - h&m
Leggins - vila
örhängen - ur&penn

Asså fuckface!

2010-11-15
21:43:44
Är skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit irriterad just nu! Har setat & försökt få igång en 10000000000000000000000000 ton tung symaskin i 2 fucking timmar som inte vill funka. JAG fick igång den men när det väl funkade så nej du! DÅ skulle den STANNA efter typ 2 fucking cenTIMETER!!!! Asså vafaaaaan! Fyfan va iRRITERANDE!!!!!!!!! fnhgmDE64rt86gb 6t267t67R67B8>:-@&/#TRG#B ((/(TNR(/C#("C#ENYW()NEY)#PEUCNYR(FGN(/)>:-@CNOR/#(/T"#"¤Y#"(/)%&()#U"!)¤=%/U"NYC#¤()=¤(!=)¤"YU#()>:-@NY#/YT&£@[{£@{[]{[@£€@{€$[{£@€£$[{]££$[{€${]€£}]€@!!!!!!!???++00p!_ ?o_W0WS32HR 734R34E3209 Asså så KÄNNE RJAG !"Fiuberigvjdsnhiofubhaewiöo qcr2mxHY78T (/ty(/tn#ey"(/t(/tn(#/wY(/gt4w<7tn
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!

Migrän *stav* :'(

2010-11-15
20:11:08



Hej alla.
Jag är på så dåligt humör. Jag har ont i huvudet och är sååååå häääääär förbannad på en kille. Vill bara slååå honom, men jag kan inte göra ngt :'(.. Kommer bara hamna i trubbel bubbel, så jag skippar det ;D.

Ska nog försöka trycka i mig lite kunskap och sova tidigt. Jag pallar ingenting.

ses


15 november - I'm lost in you

2010-11-15
19:19:15
.
Jag vet inte varför men den här texten har alltid sagt något för mig. Den är såå fin! :') Hihi, låter som ett mongo..
-.-

15 november - tell me would you cry 4 me?

2010-11-15
18:50:01
.
hmm, konstig bild, ser väldigt kobent ut..?
.
Hej alla sötnosar. Vad har ni gjort idag?Själv har jag varåt i skolan som vanligt & efter skolan var jag med Cassie. Vi hämtade upp Julia direkt efter skolan & så gick vi hem te mig, åt tigerkaka medans vi hjälpte Julia med läxorna. Drack lite thé också. Efter det körde vi blindbock. Haha, såå kul! Asså det kan ju vara så kul att leka såna lekar iblend. Jag tycker även väldigt mycket om kurragömma! ^^ Hihi, vi körde i alla fall det ganska länge. Sen så skulle Cassie hem & jag hängde med henne en bit. När jag kom hem åt jag, nu ligger jag i min säng & lyssnar på en gammal asbra låt! :) XoXo BeCcIeGiRl


14 november - bajs.. -.-

2010-11-14
21:09:18
.
Hej alla söta! Säger godnatt redan nu för snart ska jag sova, ska bara kolla på ngt innan. Så godnatt alla så ses vi imorrn! Pigga&glada. :d
ser ni den bruna fläcken? Elin bajsade på mitt täcke igår efter vi hade kollat på filmen.. :'(

14 november - sveedberg

2010-11-14
19:59:39
.
hej! Kom preics hem. Var ju hos mormor & morfar. Där gjorde jag inte så mycket. Åt, haha. Efter det gick jag hem te Elin, & hon & Cassieskulle precis dra ut så då var vi ute & så te nu. Ska inte skriva mer nu, orkar inte för det går fett segt because mina fingrar är iis! xoxo becciegirl

Polka :D

2010-11-14
14:07:30



Halloj :)
Cäässie is here. Sitter just nu och tar lite ego bilder, mendan jag lyssnar på mina irriterande grannar som jag hatar mest i hela väääääärlden. Det låter som om jag har elefanter som bor över mig? asså lyft på fötterna människa och man behöver inte springa så fort man ska till ett nytt rum.. irriterande -.-.

Nog om det. Idag ska jag äta hos Elin, vi ska äta potatismos med något. Vi ska förnya dom gamla minnena då jag åt potatismos där som jag vet inte vad? En hel tallrik med bara potatismos åt jag ;). Så det kommer att hända..
Sen ska jag hjälpa mami med tvätten..

Aja nu ska jag vara social på msn puss..


Det handlar om att bjuda på sig själv ;)


14 november - I wanna know you're name

2010-11-14
12:36:51
.
Godmorgon! Vaknade typ halv 11 av att mamma kom in i rummet & väckte mig. -.- Så jag & lillesyrran har bakat. Tigerkaka blev det! Vet inte hur den blev. Kanske smakar skit..? Smeten smakade iaf skit, så vi får hoppas på att inte den gör det när den är klar. Idag skulle jag äta middag hos Elin med Cassie & hennes pappa. Men nej du! Då ska jag äta middag hos mormor & morfar ist. Så jag kommer väl & våldsgästar dom senare när jag har ätit & umgåtts ett tag. Hihi, nu kommer ju Elin veta det. Men skit samma! Elin jag kommer när jag har åkt från mormor&morfar bara så att du vet! :) Har precis kommit ut ur duschen, var riktigt skönt att duscha. Nu ska jag fixa mig lite, elr nej jag ska inte sminka mig idag, orkar inte tvätta bort sminket ikväll & så. Kanske plattar håret. Hmm, intressant detdär juu! ;D Xoxo becciegirl


14 november - time 2 go 2 bed

2010-11-14
02:02:58
.
Har läst lite bloggar nu & försökt att vänta på att tredje säsongen av the secret life of the american teenagers ska laddas ner. men jag orkar helt enkelt inte! Så nu ska jag sova. Godnatt♥

haha, asså vafan gör jag..? :O




Lite bilder på mig från när jag gick i sjuan, Ahh, härliga sjuan. :) Kommer ihåg när vissa av domhära bilderna togs :), Förutom en! Den där jag ligger på en stjärnkudde! Har aldrig haft nå minne av att jag tog den bilden.. -.-

Förlåt mig alla !

2010-11-14
00:28:52



FÖRLÅT MIG ALLA FÖR ATT MINA BRÖST SYNS TYP PÅ VARJE BILD!! fan va pinsamt..



Heey alla :), ni vet hur min dag har varti riktigt skönt att bara få avsluta lördagen med cola & chocklad..
Bättre bloggning imorgon, godnatt..

14 november - I thought we had something going on

2010-11-14
00:11:52
.
Häääääääääääj!
Kom hem för ett tag sen. Var ute med the girls. Runt kl halv 5 drog jag hem te Elin.
& sen runt halv 7 drog vi hem te Cassie för att vi inte orkade vänta på henne längre. :)
När vi hade hämtat henne gick vi te vivo. Vi var ute ett tag & så. Vi hittade inget att göra så vi drog hem te mig ist
& fixade chips & läsk & kollade typ 20 min på en film som typ söög.. Haha, sen fick vi för oss att sminka oss & fixa 80-tals frisyr enligt oss. (a) Haha, vet inte ens om man hade så, någon som vet..?
Vi drog ut runt halv 11 & tog lite bilder. Gick hem te Cassie & hämtade hunden, träffade Sammi, lämnade Cassie, gick med Sammi te skolg så satt vi där & pratade te typ kvart över 12. Elin & jag gick vidare ett tag te vi drog hem.
Så! Sådär har min dag varit. Nu ska ni få bilder. Puss! Eller ska jag säga.. Xoxo Becciegirl? ;)
Vi lever verkligen upp till vårat namn här. Haha :)
Shit! :O Tog 20 min för mig att ladda upp alla bilder! O:

13 november - I belive that children is our future

2010-11-13
15:39:56
.
Hej alla söta! Nej jag har inte kommit ut än. Här snackar vi seega flickor alla 3! Jag blev klar för kanske 10 min sen elr något? Hihi, *viskar* busigthh. Snart ska jag dra ut med Elin & cassie. Vi ska väl bara gå runt & försöka komma på något att göra. men kul kommer vi säkert ha det iaf. Som alltid! :) Nu ska jag äta. Xoxo becciegirl

Såhär ser jag ut idag
testade något nytt idag också, har ögonskugga som ni kan se på den sista bilden :)

13 november / changed a bit

2010-11-13
14:28:46
.
Bytte linne & jeans så nu är det:
linne - h&m
jeans - Cubus
Gillade den andra bättre, men det där J*vla linnet töjs ut & står ut. -.- & så orkade jag inte ha så tajta jeans. :)

13 november 2010

2010-11-13
14:01:43
.
Fick reda på att jag hade inte alls lagt datorn ifrån mig. Jag hade somnat med den i sängen. Hehe. :S trött.se var jag igår iaf! Håller på att fixa mig nu. Har precis städat runt min säng. Hmm, vad kan jag säga? Vi hörs senare iaf! Xoxo becciegirl

kofta - gina
linne - gina
halsduk - h&m
jeans - JC
strumpor - dollar$tore

13 november / hej här vaknar man med kläderna på

2010-11-13
10:33:28
.
Godmorgon bloggen! :) Vet inte när jag gick & la mig igår.. Jag vaknade ngn gång inatt elr imorse utav att jag hade somnat med mitt linne & bh. Så då tog jag av mig bh'n & fortsatte sova. Sen vaknade jag nyss & märkte att jag har alla mina kuddar i en hög + dom rosa som jag brukar ha på mitt överkast..? & så ligger mobilen på golvet med batteriet & luckan bredvid. Strumporna som jag hade på mig igår ligger i sängen så jag måste ha slitit av mig dom inatt. Jag har leggins på mig & när jag öppnar min dator så är den på & internet är uppe, serien jag kollar på är uppe & jag är inne på msn..? Man ba what? & det senaste jag kommer ihåg från igårkväll var att jag stängde av datorn & la den på mitt bord som jag har bredvid sängen & sen tar det stopp. Efter kommer jag inte ihåg något mer. Knaas asså. Idag ska jag spendera min tid med dom tre musketörerna. Elr iaf 2 av dom. Elin & Cassie. :) Nu ska jag göra ngt vettigt. Xoxo Becciegirl

Ungerfär såndär hög låg kuddarna i fast typ en rosa mosad bakom lalalalala.

Ska sova snart

2010-11-13
00:05:40


Heeysan, Cassie här.
Kom hem för lite över en timme sen, var ute med mina gulliga saker :). Riktigt snälla och trevliga flickor.. ibland. Beccie har redan sagt vad vi har gjort, så det finns inge mer att säga om det.. sitter och chattar med elin, Sofie & beccie. Tröttare än mig finns det inte känns det som, så då får jag lite huvudvärk på köpet. Ska röra mig mot sängen snart, hörs imorgon då ska vi vara pigga&glada puss!


Snyggaste bilderna ever med bästaste bildkvalitén, nu orkar jag inge mer godnatt!


12 november / maraboupolka

2010-11-12
22:33:18
.
Hej alla söööta! Kom hem för en stund sedan. Har tvättat av sminket bara. Var ju ute med dom tre musketörerna. Vi drog ner till Morris, var där i en kvart kanske? Vi gick ist till snurran & var där ett tag & gjorde absolut nada! Drog vidare upp te hööökis igen & lallade runt där. Gick in på vivo också & skulle handla. Så fick jag höra från dom andra att dom som jobbar på vivo trodde att jag baxade. :O Haha, knaas asså! Skulle aldrig göra det från vivo. Är stamkund där juu?! Sen skulle alla hem, hängde med cassie ut & hämtade hunden & gick ut med honom. Sedan gick jag hem. Nu ska jag bara ta det lungt, kolla på en serie på datorn kanske? Aa, låter som ett härligt slut på fredagen! =) Xoxo BeccieGirl
Haha, fucked up luva.se ja-arå!

Tydligen tog Emma & Elin lite bilder när vi var hemma hos mig & väntade på att Cassie skulle äta? (:

Har laddat med choklad & mys-strumpor från Dollar$tore för 10 kr! Billigt & bra ;)

12 november / dagens!

2010-11-12
15:36:13
.
Låt
Nelly - Just a dream
Outfit
Denhär tröjan med ett par svarta jeans & inte leggins.
Jeansen från Cubus & tröjan från h&m.
facelook
humör
trött

12 november / prov idag

2010-11-12
15:21:44
.
Hej. Kom precis hem från skolan. Slutade med no som vi hade prov på. hade inte pluggat något så IG here I come! Idag ska jag till mamma & ikväll ska jag vara med Emma, Elin & Cassie. xoxo becciegirl

11 november / haha, fett synd egentligen! ;D

2010-11-11
22:32:17
.
http://video.se.msn.com/watch/video/sista-taget-hem/1jsj19ky3

11 november / Yes it can be veeeeryyyy hard! xoxo becciegirl

2010-11-11
22:23:50
.
Asså, guuuud alla läsare kan inte ni bara kommerteraaa vad ni vill seeee här i bloggen! Vi kan ju see att ni har blivit fleeeeer!? Så ta & kommentera & sääg vad ni viiiiiil seeeeeee!
Ska plugga nu. -.-''''''''
Godnatt♥
Här gick man i sjuan!

it can't be so hard huney ;)

2010-11-11
22:10:09


Heeeysan
chattar just nu med B to the eccie! Asså jag älskar verkligen det mongot, så alla vet.
Jag sa ju att jag skulle plugga men jag har inte pluggat ett skit, hehe.. fan.
Ska sätta mig och plugga nu. Godnatt på er puss.


11 november / Very hard!

2010-11-11
21:50:25
.
Hej! :) Kom precis hem. Gick till Morris trotsallt. Där gjorde vi en sak för ansiktet. Vet inte riktigt om det funkade..? det var iaf bara jag & Elin. Efter Morris gick vi runt & pratade en massa. Sitter nu & lyssnar på musik, ska snart läsa igenom lite sidor till no'n. Har knappt pluggat något alls. :s Bläääääääääää. HATAR läxor som F-A-N! Aya, vi ses. XoXo BeccieGirl
Kolla in mina fina skor! ;)

How hard can it be?

2010-11-11
18:24:14



Ska dra ut med hunden, göra lite mat och sen plugga, ses!


11 november / Stop it

2010-11-11
18:20:57
Nu går jag för att möta upp Elin & gå till Morris. Vi hörs! Xoxo Becciegirl

I am not a whore, I am not a whore.. But i like to do it!

2010-11-11
17:31:45


Heey bloggen och alla fina läsare.
Kom hem från skolan för en timme sen. Det har varit en lång dag och är helt slut nu. Ska sitta en timme till vid datan sen ska jag plugga inför provet imorgon som jag inte fattar ett skit av! Det ska ni veta, så om ni håller på med molekyler, gaser och alkohol, sånt skit. Om ni inte fattar något så är ni inte ensamma..

Juste nu så sitter jag och chattar med Amanda, Sofie S & Beccie :).
Ska fortsätta med nu, hörs senare pöss ;*.


10 november / 0,8 minus

2010-11-11
16:11:44
.
Hello sweeties! Kom precis hem från skolan, jagade Runt emma på varan långa rast för att hon hade Min skåpnyckel. -.- Haha, garvade skit mkt. Kom iaf precis hem, svinkallt ute ju! Vet inte vad jag ska göra idag, antingen drar jag ner till morris eller så stannar jag hemma. Vi får se om jag orkar. Justde Kom precis på att jag ska ju skriva xoxo becciegirl på alla inlägg!:O Hihi, Sorry cassie och elin(a) vi hörs! Xoxo becciegirl

11 november / in school

2010-11-11
10:14:15
.
Hej alla söta bloggläsare! Sitter i skolan nu. Har matte fattas nada! Haha det roliga är att hon heter nada också. :) men hon suger på att förklara, hon har Lixom förklarat det här som vi håller på med typ 3 ggr. -.- menmen, har bara haft engelska idag, vi var halva tiden i klassrummet och sen den sista halvan i dramarummet. Vi var i grupper och så. Och rasmus och sammi mobbade mig och matilda för att vi inte kunde hur många stjärnor det är På usa,s flagga.. -.- Haha xd. Iaf efter det hade jag matte och nu har jag matte igen för det är dubbelmatte. Men mina små sötnosar som jag sitter med gör matten såå rolig!;) Okeej ska sluta skriva nu har inget mer att berätta. Slutar 4 så Bloggar när jag kommer hem, och Bloggar kanske innan jag är hemma.:) puss

Nest school'

2010-11-11
07:48:12





Icecold!

2010-11-10
22:31:02



Har suttit nu och chattat med Beccie och Sofie x 2. Har kollat lite halvt på efterlyst. Skulle ha läst igenom sidorna till provet men jag orkade inte. Nu ska lilla jag gå och sova, ska bara ta bort sminket och borsta tänderna.
Godnatt på er sötnosar. Jag gillade verkligen satistiken idag, fortsätt så!
Pöss C'

Och beccie vad hände med xoxo Becciegirl >:-(? skerpa daj!


10 november / nej du!

2010-11-10
22:00:57
.
Hihi, Cassie inte ens vi fattaR :')

B'

2010-11-10
21:58:51
WaaooW!
Har precis städat klart köket! Städade i en hel timme. :o Snacka om att jag är slut nu. Nu ska jag borsta tänderna os v & sedan sova. Gick & la mig runt 1 igår trorja! Trött.se idag? JA! men vi hörs imorrn! Godnatt

19:22

2010-11-10
19:22:20




HeEEeEeeEeeEeEEeeEEeJ!
Nu är jag här och det gillas STORT. Idag vare onsdag dåe, min kortaste dag i veckan. Jag slutade tio över två. Först vare idrott, körde pingis. Sen var det svenska, som var inställd, matte hashfsdhf hatar dig cp! , so trööött och sen hade jag block1. Jag gick till No:n. Vet lite mer nu :).. Efter skolan gick jag & mitt Mongo hrm till mig och knaasiga som vi var satt vi som vanligt i köket och dampskrattade åt något fiint, som tyvärr bara vi fattar.. eller gör vi ;)?

Nu ska jag snacka med gölligt folk på msn Elay & Beccie
Pöss!


10 november / Kul daag

2010-11-10
18:41:02
.
Hejhej alla söta! Kom hem för en stund sen. Åt direkt när jag kom hem så hann inte blogga då. Hade en låång håltimme idag så Cassie & jag gick ut med alla hundar & så. Efter skolan gick Cassie & jag hem till henne & pluggade.. typ? Haha, går inte att förklara. Vi är alltid heeeeeelt MongoliiD i hennes kök haha. :) Men lite pluggade vi iaf. Runt halv 6 drog jag för att möta upp min Sanna för hon hade varit med Julia hela dagen & jag skulle lämna hem henne. Efter det drog jag hem & åt. Drack ett glas mjölk till maten också! :D Hurrey! Som Cassie skulle sagt det. "det är så vi gör här i Stockholm"
Hihi, LOVE
Gammal bild från sjuan :)

outfit by Cassie ;)

2010-11-10
07:40:34







9 november / det du säger har jag redan sagt

2010-11-09
20:02:03
.
* Cassies & min nya låt! haha, den är sååååå bra. ;)
* Bra serier. Som man bara kan kolla på avsnitt efter avsnitt!
* Mogna killar som är framåt.
* Vinter, tjocka jobbiga vinterjackor, gå runt & frysa, snö. Vad mer kan jag säga?
* Läxor.. varför säger man ens att skolan har slutat när man ändå ska hem & göra en massa JÄVLA läxor!?
Skolan ska stanna i SKOLAN?! -.-

9 november / Snow :O

2010-11-09
16:36:12
.
Hej alla söta! Kom precis hem från skolan! Kom ju faktist den första riiiiiktiga snön idag! För den förra snön var ju bara jäätte lite snö, försvann ju lixom på samma dag. Menmen, skolan idag var som vanligt. Haha jag vet säger alltid så! Men det är den ju..? Alltid samma schema os v. Roligaste idag i skolan var nog.. Haha jag & Cassie! Vi garvade fan hela dagen! Nu vet jag! När vi gick till svenskan som vi inte hade! *happyface* Så vet jag inte vad vi gjorde. Men garvade iaf skit mycket. :) Hihi. Nu ska jag dricka thé som kan behövas efter att ha hållt på att frysa ihjäl på vägen hem! Puss♥

tummen ner för snö :)

GOoOOoooOOoooOOdmorgon ^^

2010-11-09
09:05:55





9 november / going 2 school

2010-11-09
09:02:19
.
Godmorgon alla söta bloggläsare! Idag har jag sovmorgon för so'n ställdes in! :) Sköööönt. men nu sitter jag iaf & äter frukost & ska alldeless strax gå. Vi ses när vi ses. xoxo Becciegirl -.-
dagens outfit + facelook! :)

8 november / Xoxo BeccieGirl :)

2010-11-08
16:26:27
.
Hej. Kom hem från skolan för ett tag sen. Var riktigt trött idag! Så idag ska jag försöka somna lite tidigare än vanligt, elr inte så sent som igår men förhoppningsvis runt typ 10 elr ngt. :) Hihi, har inte så mycket mer att berätta om skolan, franskan var skit tråkig som vanligt. -.- Har verkligen såå tråkigt där. Vet inte varför, det bara är så. :) Iaf, nu ska jag kolla på the secret life som vanligt dåra! & sen till middag blire tacos! Gud var så längesen jag åt tacos så jag tror jag dör! Hö-hö nej men nu ska jag sluta "babbla" på om ingenting. Vi hörs senare! Ska försöka komma på ngt roligt att skriva så Stay Tuned!
Xoxo Becciegirl.
Haha, asså det känns så stört att skriva så efter varja inlägg..

Asså den med Justin är ju sååååå dålig!

8 November 2010

2010-11-08
08:56:16


Godmorgon på er.
Jag är på så bra humör idag jag vet inte varför? Just nu sitter jag och äter frukost. Det ni! Det händer inte ofta. Sen så har jag drukit ett glas mjölk. Beccie & jag har bestämt att vi ska göra det varje dag, för att vi ska växa, haha, mobba inte oss, vi är desperata. Hoppas det funkar, för jag tycker inte om mjölk -.- dessutom som ni vet är jag laktosintolerant och vi har inge laktosfri mjölk hemma -.-.. it's my lucky day. Nu ska jag inte gråta över spilld mjölk (a). Gud va jag är poetisk :).



8 november / mjolk

2010-11-08
08:19:20
.
Godmorgon! har inget att skriva så ni får bara en dagens! Xoxo BeccieGirl..

så här ser jag ut idag! Gud mååååååste köpa nya kläder!

8 november / It is things all over the place!

2010-11-08
00:44:14
Okej, har legat & kollat på the secret life ett tag nu & det är verkligen dags att sova! Börjar även bli liiten trött & det är ju skola imorrn så. haha, jag & Sanne är verkligen nattmänniskor! Hon ligger också vaken & kollar på tv. Ibland är dte verkligen skönt att dela rum. :) Vi hörs! xoxo becciegirl -.- Haha :)

BeccieGirl take a chillpill, mannen!

2010-11-07
22:41:46



Hello söötnosar!
sorry att jag inte blogg igår men jag för.. laat (a).

Nu glömmer vi det ;D.

Ni vet redan vad jag har gjort idag, tack vare "Becciegirl" vem kom ens på det namnet (a).

Imorgon är det skola.. lite skönt att komma tillbaka, om jag ska vara ärlig.

guud vilket onödigt inlägg så jag säger godnatt för idag så hörs vi imorgon!
Pöss


cassnadra.g Alltså!

2010-11-07
22:11:20
.
Btw har Cassie gillat 3 + 10 + 10 + 10 + 10 + 10 = 53 saker på min facebook.. -.-
Saker som jag inte ens gillar! :O
Det kioskmongot >:-(

7 november / I want a sho!

2010-11-07
22:06:06
.
Tjenare! :) Kom precis hem från Elin. Har varit med henne & Cassie hela dagen. Hmm, vad har vi gjort? Vi har varit ute & ätit en massa pepparkladdkaka. Aa typ det har vi gjort idag. Kollat på film har vi också gjort! Vi kollade på what a girl wants. Den var bra, men som vanligt när vi 3 kollar på film tillsammans så håller vi på som galningar & är helt cp. Iaf, jag vaknade runt 1 & duschade & så. Sedan mötte jag upp dom typ kl 3-4 elr ngt..? Nu ska jag iaf kolla ett avsnitt av dendär serien som jag kollar på. Vi hörs imorrn! xoxo becciegirl.
(Cassie & Elin sa att jag skulle sluta mina inlägg sådär.. -.- Haha!)

6 november / hatarN

2010-11-07
00:28:17
hejhej! Har precis gillat 40 saker på fb om saker man hatar! Hihi, bara för att jag e sååååå busig! Elr inte.. Höhö, som sagt så drog vi ju ut. Vi mötte även upp Tildie som förövrigt fyller år idag! GRATTIS GUMMAN!! :D :D :*** Love'ya!♥
Emma & malva. Efter vi hade mött upp dom på skolg så mötte vi upp Sammi & sedan Jimmie. Vi träffade på någon galen finne som tyckte Emma var bäst! Haha, superkul. ;) Asså Emmiitaah emma dåra. Gosh alla dessa Emmor.. Drives me crazy! Yaya, Drog iaf hem runt 10 för jag höll på att frysa arslet av mig. - Bokstavligen - Nu ska jag kolla på the secret life of the american teenagers. Btw Ska jag gå & lägga mig innan halv 3 idag! Måste det eftersom det är..... Söndag imorrn. & det är ju likamed skooola! HURREY :D Elr inte? Gud nu känner jag att det här blev ett väldigt gnälligt inlägg. Men glad e jag iaf! :) Puss♥
Har ingen annan bild på Tildie. Men denhär jag var ju också bra!
Det var i vintras. :)

Grattis Matilda på födelsedagen!

2010-11-06
18:24:41





( Har nyare bilder på mobilen )

Grattis på födelsedagen gumman.
Nu är du en fjortis som oss andra, hoppas du får en bra dag!
Jag älskar dig ;*


mhm, that's rigt!

2010-11-06
18:20:22


- Jag bloggar ikväll eller snart beror på om jag drar ut. Drar jag ut så träffar jag, Emma, Beccie & Elin.
Bye


6 november / help us

2010-11-06
15:44:12


Hej alla söta bloggläsare! :) Kom hem från Elins syster ganska sent. Det var mys där! Vi kollade på film & åt donken som hon tog med sig till oss när hon kom hem så det var nice.
Hon skrämde upp oss rejält också & berättade en massa sakr & så.
Iaf, runt 5 somnade vi  vaknade runt 2 halv 3.
Nu håller vi på att fixa oss & ska snart dra ut. Vet inet riktigt vad vi ska göra. Men jag måste
iaf hem & äta lite & lämna ett busskort till min syrra. Men vi hörs senare! Pusspuss♥


5 november / Pickedöden

2010-11-05
21:39:39

Tjenare bloggläsare! :) Kom precis hem. Sover inte hemma inatt dock. Jag & Cassie slaggar hos Elin! Just nu håller vi på & är barnvakter åt Elins systers döttrar. Elr just nu är jag ju hemma & ska packa ihop saker. :) Sedan ska jag möta upp Cassie för att gå tillbax till Elins syster. Vi hörs när vi är hemma hos Elin elr imorrn! Pusspuss♥
just nu! (:
§ 1Q

fredag

2010-11-05
16:29:44

Nu drar jag ut. Pusshej! ♥

5 november / Did you know..?

2010-11-05
15:40:29


Jag kan få panik när jag...
* Tycker att det är för varmt.
* Har obäddad säng.
* Har det för stökigt.
* Ligger för trångt.
* Har jeans på mig i en säng.

Jag tycker inte om att..
* Andas när jag ligger på golvet för att det känns som om jag andas in en massa smuts.

* Andas när jag ligger med min mun nära någons mun för.. Äsch det vet jag inte, bara gör inte det. Gillar inte att andas in andras utandning?

* Lyssna på musik när jag har någon annan låt på hjärnan.

Bara för er söta läsare! That's just me :)

5 november / en hälsning från Elin :)

2010-11-05
14:54:22

Next duschen!

2010-11-05
14:25:05


Godmorgon sunshines!
Vaknade för två timmar sen av en liten Milton som gnydde O.o. Gick upp och satt mig vid datan. Just nu sitter jag och chattar med beccie & elay. Jag ska senare vara med dom, venne vad vi ska hitta på :p. Det kommer bli sköjj som vanligt! Ska snart gå och duscha känner mig jätte äcklig, så hörs sen puss!



Va söta vi var för ett år sen. Ska klippa min lugg lite nu kom jag på att jag vill nu.
Gammal låt, det gillas (Y)


5 november / beccieocassie.blogg.se

2010-11-05
13:46:21

Glömde sätta alarmet på halv ett som jag sa, men istället kom Irre in i rummet kl ett så då vaknade jag & bestämde mig för att gå upp, satte direkt på datorn för att blogga men internet var knaas i typ  min för jag loggades automatiskt in på msn & självklart var Elin & cassie inne där! ^^ Hihi, ska vara med dom idag. Nej men nu får ni ha det så bra medans jag fixar mig & sånt. :) Pusspuss ♥
Bilder tagna för typ ett år sen på mig & Cassandra

5 november / Night

2010-11-05
03:36:05

Nu är det dags för mig att sova känner jag! Får inte vända på dygnet nu dom senaste dagarna heller. Ska sätta alarm på halv 1 imorrn för om jag inte gör det så sover jag nog längre än så. Godnatt♥
bilder tagna nyss

.

2010-11-05
02:35:06


~Godnatt


E&B 123 , höhö -.-

2010-11-05
01:51:47


Våra älskade bloggläsare'
Sitter och chattar med Elin & Beccie. Dom skrämmer mig jag sväär :'o. Nu blev det tyst undrar om dom dog. Nej, nu skrev någon igen -.-''.. Aja, nu ska jag kolla runt lite puss!


4 november / Skönt att prata ut

2010-11-05
00:25:39

Hej alla söta! Kom precis hem. Mötte ju upp E&E. Vi gick till Cassie & hämtade henne & efter det drog vi till morris. På morris kollade vi på film. Det blev 13 snart 30. Sen runt 10 drog Emma hem & vi andra gick hem till Cassie & hämtade Milton. Vi tog en långpromenad & kom in på lite saker som är jobbiga för mig så det blev lite tårar men dom är verkligen dom bästa lyssnarna! & det var så skönt att prata med dom. Men iaf, när vi hade gått ut med Milton på långpromenaden så lämnade vi av Cassie. Sen så var Elin & jag ute & gick te halv 12 & bara pratade. Nu sitter jag i sängen & chattar med Elin & Cassie medans jag äter ballerina kladdkaka vanilj. :) Mums! Dom smakar tyå bättre tycker jag, inte sådär mycket kakao smak då. Tänkte bara kolla på lite avsnitt av en serie men nej ni! Då skulle min syrra & hennes kompisar komma hem & kolla på tv! -.-'''' & pappa är så seg på att bygga väggen mellan oss. Så den är typ halvt klar & kommer nog vara det ett tag.. Menmen, saker man får leva med! :)
Pusspuss♥
Yes! Sådär såg mitt hår ut på kryssningen ^^
haha, vi satte på självutlösare & när vi hade tagit kortet frågade den dära gubben om vi ville att han skulle ta kort. Hihi, så snel ^^
Långbort.se
Hihi, söta Elin ON the dance floor :)
Vi ON the dance floor
Mömma
Det där köpte jag :), förutom den sista parfymen, den fick jag av mamma:)
Hmmmm, Who can it be!?
Take a tissue! :)

BeSöKsReKoRd :D

2010-11-05
00:09:07



Heej alla!
Var ju hos Sofie idag, gjorde inte så mycket.. Kom hem vid fyra/fem? När jag kom hem hjälpte jag mamma med maten. Efter jag hade ätit la jag mig och sov. Jag var så trött. Gissa vem som ringer mig två gånger? B to the eccie. Jag ville bara strypa mitt lilla gryn ^^. Sen svarade jag och när beccie hörde min röst hon ba: men neeeeeeeeeeeeej! seriöst :'o. Hon vet på min röst när jag har sovit, min älskling. Aja, sen så övertalade hon mig att dra ut. Innan jag hann ut så gissa vilka som kommer och plingar på då? Beccie, Emma & Elin, man ba stalkers -.-', mihihi. Var ute med dom. Vi drog till Morris och sen gick Emma hem. Jag, Elin & Beccie gick bara runt & ut med Milton. Sen gick jag hem, kom hem för kanske tjugo min sen.

Nu ska jag bara lyssna på musik och min jävla mobil som ringer hela tiden. Vill inte svara, hihi.
Har den på ljudlöst så jag hör bara vibrationerna (a).

Hörs senare, puss alla älsklingar <3

Passar jag som fjortis?


4 november / Utgång!

2010-11-04
18:30:39
Hej bloggläsare! :) Mitt internet har fuckat så jag har bara inte kunnat blogga. Mitt hår är kaos just nu men jag har frisörtid på fredag så då ska jag få mitt hår fixat. :) Iaf, kryssningen var jättekul! Bilder ska ni få men inte nu bara. Ska dra ut med E&E. Vad vi ska göra vet jag inte. Messade Cassie för att höra om hon också ville följa med ut. Men en fetdiss fick man ju. :'( :'( :'( Höhö. Vi hörs iaf när jag har kommit hem igen!
Puss♥

Bilder från igår

2010-11-04
14:10:51





Godmorgon/ hos Sofie bebusen ^^

2010-11-04
13:42:18


Hejhej alla :).
Sheat redan så många läsare och jag har inte skrivit något, sorry för det!
Just nu sitter jag här med Sofie nu. hom plattar mitt hår, najjs. Snart ska vi dra ut och typ göra något.

Igår så sov ju jag här, ruuligt som vanligt. Vi tågluffade lite och träffade några killar som Sofie kände, höhö..
Fyfan, va roligt det var. Han satt sig på sittplatserna mittemot oss och började trumma och kolla på oss. Sen började dom säga Sofies efternamn skithögt. Jag höll på att dö av garv, men Sofie försökte låtsas som om hon inte hade sett dom. Sen var vi typ bara hos Sofie. Vi köpte massa godis och tjockade i oss. Jag är inte sugen på chocklad längre -.-''..

Träffade en gammal "vän". Nej men det är typ en kille som är son till mamma bästavän. Vi kände inte igen varandra först. Han räckte fram handen & presenterade sig, haha. Konstig som jag är kollar jag på honom, pekar och säger är inte du ... son? och så först kände han inte igen mig, men sen så ;).

Ska vara liite socialare nu pöss!


Sista inlägget för idag.

2010-11-03
17:27:20


Hejhej alla!
Nu ska jag bara fixa mig, packa lite saker och sen så drar jag till kärrtorp. Till min lilla Sofie. Jag sover där inatt så vi hörs imorgon när jag kommer hem någon gång. Har brottom nu bye!


Sockersug.se!

2010-11-03
14:58:54




(Tagen från Sofie, från igår)
Ser man att det är ett hjärta ;)?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det får rulla fram. Så shout! Hihi, jag sitter fortfarande i nattkläder. Jag är jättetrött, måste typ sova lite. Just nu sitter och chattar med sötaste Sofie & syster Amanda.

Jag kommer röra mig mot Sofie vid fem tiden, om jag får sova där. Kommer att bli sjukt kul, vi har redan lite idéer på vad vi ska göra :).

Ikväll kommer ju Rebecca&Elin tillbaka från deras kryssning. Hoppas dom har haft det kul! Jag hoppas oxå att dom ska komma med lite roliga nyheter (a). Dom kommer nog att lägga ut massa bilder, så där har ni något att se fram emot.

Nu ska jag ringa mamma & gå ner till vivo för att handla något. Jag är lite sugen på ngt.
Hörs senare, pössar!


såå ^^

2010-11-03
11:21:44


Heej igen.
Nu har jag ätit klart, är skit mätt. Lyssnar på musik och kollar på tv.

Idag ska jag kanske vara med Sofie & sova där, men vi får se :).
Hörs senare då jag har mer att skriva puss!


skriver snart igen'

2010-11-03
10:52:30


Tjeeeeenareh'
Vaknade tio som vanligt, fast min bror gick ut med hunden. Det regnade jätte mycket, han är ju för gullig
ibland.. Juste nu sitter jag och väntar på att han ska göra mat till mig. Ska äta nu puss


.

2010-11-03
02:27:32


~ Godnatt!


På tuben

2010-11-03
01:59:04


När jag var på väg till Sofie var det tre tjejer som satt en plats ifrån mig. Dom satt och sjöng den här låten.


Picks!

2010-11-03
01:46:57


Hej alla, jag sitter just nu och chattar med Sofie ♥ och så väntar jag på att mina toaster ska bli klara. Har lyckats få tag på några bilder från idag här kommer dom!


BuSiGt VäRrE!

2010-11-03
00:06:51




Jag är inte döv, jag bara skiter i dig.

2010-11-02
21:49:05


Hej allihopa!
Kom hem för några minuter sen, hade varit hos Sofie som jag sa.
Vi hade skiiit kul. Jag älskar att vara där, med henne och så älskar jag henne. LoveU gumms!.
Vi lekte lite med elden (a). Det kommer en video kanske måste kolla igenom den först. Sen så åt vi, efter det drog vi ut och knasade oss. Först lekte vi lite med eld igen, sen så gick vi runt och snacka. Vi drog senare till ett solarium och värmde oss tog tre bilder typ, sen så tåg luffade vi. Vi skulle typ till sansborg eller vart vi skulle, men vi fattade inte hur vi skulle komma ut från kärrtorp, haha. Retard.se! Det var i alla fall, jättekul, fast det är det alltid med henne :). Vi tog massa bilder som jag ska sno från Sofie när hon har lagt upp dom.

Nu ska jag surfa runt lite, hörs!


Snart till Sofie :)

2010-11-02
14:47:03


Heej alla! ska dra till sofie snart. Ska ta tuben mot alvik, kliva av i skärmabrink, sen åka mot skarpnäck och kliva av i kärrtorp, då är jag framme. Innan jag åker ska jag bara torka håret, platta, sminka & dra ut med hunden. Hinner inte skriva mer puss!


2 november / ett år sen

2010-11-02
12:43:05
Jag vet att ni har sett den första bilden typ 1.000.000 ggr men jag ville bara jämföra. Exakt ett års mellanrum mellan bilderna.
Älskar er mest tjejer!♥

2 november / nyvaken

2010-11-02
11:37:24
godmorgon bloggläsare! Vaknade precis. Hade inget internet igår när jag kom hem, så det är orsaken till varför jag inte bloggade. Idag ska iaf jag & Elin på kryssning! Hurrey. :) Men innan det ska jag färga håret. -.- Har ju fortfarande fetaste utväxten. Så den här gången kör vi bara på utväxt. Nu ska jag ladda in lite bilder från haloween. Love♥

Vaken

2010-11-02
10:36:37


Tjatja läsare ;).
Vaknade för en halvtimme sen eller jag vaknade inte. Jag blev väckt av mitt alarm. Sen så satt jag på mig ett par jeans och min tjocka jacka och drog ut med hunden.

Nu ska jag kolla lite på platv och se om det finns ngt roligt att se, annars så kommer jag att se på min film som jag laddade ner igår, men somnade till (a). Ni vet den dära date movie som jag sa att jag skulle se.

Idag ska jag vara med Sofie. Vi ska nog vara här, drar väll till farsta sen för att se på kläder eller så.

Jag saknar dig, Amanda. Hoppas vi ses snart..

Vi hörs senare puss


Oups! my bad..

2010-11-02
00:35:22


Heej alla! Har precis badat hunden. Nu ska jag kolla på date movie så vi hörs senare. Imorgon ska jag kanske träffa sofie, älskling!


I might can be young and stupid, but you are insane

2010-11-01
22:27:18

Hello guys! Jag var ju hos Elin och färgade hennes hår. Det blev jättebra, första gången jag färgade någons hår bra :). Sen färgade Elin Beccies hår & jag tog ut hår från hennes slingmössa eller vad man säger. När dom var klara så kollade vi på massa gamla bilder, gud vad jag garva! så fula på mig x). Vi gick ut senare.

Kom hem för 20 min sen.

Nu sitter jag och äter mina toast som jag har gjort. Bloggar senare bye!

Till Emma: Geeeeeeeeeee faaan i att färga blont! seriöst Emma vi ska ju vara brunetter i våra fjällisar ^^. Bästavän snälla, jag kan hjälpa dig att slinga ditt hår sen.. Vi köper ljusare brun och senare slingar det. Det är ju great, eller? puss på dig ;*

1 november / Färgar håret

2010-11-01
19:20:16


Hejhej alla sööta!
Sitter med ELin & Beccie. :)

/ Cassie

Så nu är det Beccie som bloggar. Sitter ensam hos Elin! :O :O :O
Haha, Cassie var tvungen att gå ut med Milton & Elin var tvungen att springa te Ica för att köpa mer
hårfärg till mig. Det räckte inte med ett paket & jag sitter här med lite hårfärg.
Så jag var tvungen att stanna eftersom jag inte kunde springa ut med mössa, höhö.
Idag har jag solat med Elin & sen mötte vi upp Cassie & åkte te farsta.
Det var nog allt jag hade att säga. Vi hörs senare när jag kommer hem om jag eller Cassie inte
bloggar mer här hos Elin. :)
Vi ses, LOVE♥

Så här Sweet är jag just nu!


Ändrat

2010-11-01
13:53:38


Hej igen! ska träffa beccie & Elin hörs sen puss


Wierdaste posen ever.. BUT I lIkE iT!


okey okey, woooooow!

2010-11-01
13:49:27


Gocmorgon alla!
Kom hem för en liten stund sen, hade dragit med Jennie till Farsta vi kollade runt lite, haha, fel där. JAG KOLLADE RUNT LITE. Jennie gick och gömde sig för dom som jobbade där för att hon hade sin hund med sig, höhö..

Vi kanske var där in en och en halvtimme, sen var hon tvungen att dra. Nu ska jag kolla på ngn film..
hörs.


Saker ni kanske inte visste om mig..

2010-11-01
01:31:09






* När jag gick i femman, så älskade jag tokio hotel och jag var "kär" i Bill.

* Jag märkte precis att Bill hade hål i tungan på videon?

* Efter det här ska jag kolla på film

* När jag var liten föddes jag med svart krulligt hår, likblek hy & mörka ögon

* Jag gillar ingen just nu

* Jag har alltid haft ngt emot färgen orange & emosar?

* Jag har gått i samma skola hela mitt liv

* Har aldrig haft ett seriöst förhållande

* Jag har alltid haft en galen humor

* Nu är listan slut, godnatt hörs!

Puss!


RSS 2.0