31 december - WIHOO!

2010-12-31
18:15:30


Hej! Sitter hemme hos Elin nu & väntar på att åka till Emma.
Bloggade inte innan jag gick hem ifrån för internetet fick cp damp så det gick inte. -.-
Segade sig som fan! ;o
Ha ett bra nyår Y'all.


31 december - is it the way he act

2010-12-31
13:47:06
Godmorgon igen då! :) är mycket piggare nu. Hihi, satte alarmet på halv 1 men jag bestämde mig för att sova liiiiite längre. Behövdes ändå kan jag ju säga! Är fortfarande sjukt trött men det är bara att splash some vater on the face & sedan roll on the river! Snart ska jag äta lite & sen ska jag duscha osv. Vi höres! xoxo BeccieGirl
jättesweet! ;)

Så blir det..

2010-12-31
11:18:07


Godmorgon, moster & min kusin åkte nyss. Jag fick lite tårar i mina ögon när dörren stängdes. Det blev så tomt, så tyst. Saknar den lilla ungen.. äsch, träffar honom snart igen ;).

 Vad händer idag då?  Jaa ni.. ska väll vara hemma och ta det lungt. Vill inte gå ut och göra ngt vill bara vara hemma. Känner mig trött, sen så känner jag mig inte frisk.. Jag mår inte bra, men jag vet inte var jag mår dåligt?
Snart ska jag ta ut min lilla Milton, få frisk luft efter tre dagar. 

Sorry tjejer att jag inte kommer att vara med ikväll, men ni kommer nog att ha det jätteroligt utan mig som förra året, hoppas jag inte går miste om för mycket ;)!

Puss och kram på er alla!


31 december - En solig nyårsafton! Mys.

2010-12-31
11:00:21
Godmorgon! Kom precis hem. Eller jag kom hem för ett tag sen. Tog ut Bettan bara. Det är ju sol ute. :) Då känns det som vår. Om det ändå började bli vår nu.
Jag var iaf hos Felix & firade honom! Han fyller 15 idag så dit åkte jag halv 9 på morgonen. Tidigt! ;o Men fick frulle där osv, det var mysigt. Satt mest & pratade med Lina.
Vi har alltid så mycket att prata om även fast vi inte har setts på länge. Skönt. Nu ska jag sova i en timme eller 2. Måste ju orka vara uppe sen..! Men vi hörs om några timmar. Pusspuss
sorry jättedålig cam bild! Orkade inte fota med kameran & så sitter jag i ett mörkt rum.

31 decmeber - fett bra! ;D

2010-12-31
01:07:30

31 december - elr nyår idag ju!!!! ;DDDDD

2010-12-31
00:20:23
LO! Vaknade runt 1. Gick upp direkt & la mig framför tv'n. Kollade på den i typ 2 timmar. Men jag tyckte att det var dags att göra ngt så jag mötte upp Elin & vi drog till farsta. Vi fixade lite grejer där & sedan åkte vi hem te mig. Vi var där en stund & fortsatte sedan till henne. Vi drog ut med rasmus & Robin. var ute. Hämtade upp Sammi. llalala stog utanför honom. HAHAHHAHAAHAH! dog lite där. :') Sen bestämde jag & Elin oss för att hälsa på cassie som ni såg..? :) Iaf, dom hade dragit så vi drog hem te Elin & var där läänge. Sedan hängde hon med mig ut & jag drog hem. Det var det! Min dag just 4 u. ;) Imorrn äre ju nyår! WOHOOW! vart tog 2010 vägen lixom. jag ska ta vara mycket mer på 2011 kan jag ju lungt säga. Imorrn sover jag iaf hos lillfingret i farsta strand. med Elin & kanske den sista skalbaggen. Det beror på om hon är frisker. Ska iaf upp 8 imorrn! Woohoow! Kan tyvär inte säga varför men your gonna know tomorrow. Kan inte säga det nu. Ha might be reading this blog you know. puss
fick med mig domdär örhängerna hem ;D

EMMMMMMMMMMMMMMMMA!

2010-12-31
00:07:59



Ni behöver inte läsa det här. Det är bara till Emma Johansson men jag vet att alla kommer att läsa ändå x).
Emma, jag har inga pengar på mobilen. Jag kan inte svara på din fråga, men om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag kommer att komma.. still sick.


2011

2010-12-31
00:00:00



GOTT NYTT ÅR!!!!


Plingplong sa det och så ser man E&B ;o

2010-12-30
22:10:19


Tjena läsare ;). Elin&Beccie var här nyss och kollade till lilla Cassie. Det gillas, då känner man ju sig lite speciell ;). Det var i alla fall kul att träffa dom igen. Dom berättade lite saker och så.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Nu säger mamma att jag inte är frisk längre? nehepp..

skriver snart..


Du är sjukt jobbig

2010-12-30
19:10:52


Hej alla fina läsare. Jag har bloggat dåligt idag, förlåt för det. Jag har inte haft ork. OMG! Jag behöver någon som kan knäcka min rygg, snyft. Jag antar att jag är frisk nu? Mamma är trött på att jag är sjuk så jag tog tempern och då var den lite en temperatur över min vanliga, förut brukade hon säga att jag var sjuk, men nu så blev jag helt plötsligt frisk? Aja, kul att vara frisk igen då ;D. Kan väll gå ut imorgon I guess ;), busigt!

Nu sitter jag och kollar på simpson.

Helt sjukt att i övermorgon är det 2011! Fattar inte ens vart 2010 försvan?
Nu ska jag kolla på tv och ta lite vaniljyougurt :).


Seriöst svenskadagbladet? sämsta -.-'

2010-12-30
12:39:55


Det var någon/några små liv där ute i Sverige som busringde mig nyss. Jag blev mest irriterad. Haha, dom ringde precis när jag hade satt mig ner så jag pallade inte lyssna på vad dom sa. Kollade mest runt på bloggar. Det var i alla fall en tjej jag snackade med. Hon var inte så duktig hon började skratta så hon la på. Sen så ringde dom igen.

*Ringring*
Jag - Offer..
hon - Ja hej det gick inte så bra förra gången.. vi skulle vilja skriva lite om din blogg (kommer inte ihåg vart)
jag - visst är den bra
hon - ja
jag - vem är du?
hon - Lena från svenskadagbladet

och där slutade jag lyssna;)

puss!


30 december - vaken?

2010-12-30
01:07:00
Ska kolla klart på wild child nu. Efter det blire sängen! EN film hann bara laddas ner så jag får vänta på serien. Men datorn ska stå på hela natten för jag ska köra en full scan genom hela min dator för jag har en liten flagga som är orange & den ska vara grön såå. Inte bra! ;D snackar lite med Elin på msn. Wohoow! Godnatt♥
hihi :)

30 december - 2 dagar kvar på dethär året! :D

2010-12-30
00:22:27
hej! Kom hem för typ 10 min sen. Hela dagen har jag varit med Emma & vi har även varit med Sammi & Robin. Jag & Emma har dansat lite & med dom andra så var vi först inne sen gick Sammi då kollade vi på en jättebra serie. När det var slut drog vi ut till Sammi & sen drog jag & Emma hem till henne & åt lite. & nu e jag hemma. :) Xoxo becciegirl
ganska gammal bild på Emma & mig

hostmedecin :o

2010-12-29
22:24:06


Hej alla fina läsare. Jag kollade nyss på Wallander - Vittnet. Den får 2/5 helt klart den dåligaste filmen jag har sett hittills jag har sett av Wallander, BADBADBAD. Ska lägga mig om någon timme är sjukt trött. Usch, vet ni vad jag får dricka nu? hostmedecin, urk.

Godnatt!


29 december - is anybody out there?

2010-12-29
16:54:36
hej! Helt färdigfixad nu. :) Snart ska jag sätta på wild child. Blev sjukt sugen på att se den så det ska jag göra! Sen håller jag även på att ladda ner 2 filmer & en serie. Hoppas serien blir klar under dagen för då vet jag precis vad jag ska göra när jag kommer hem! :') Härligt. :*

29 december - too much is never enough

2010-12-29
15:04:30
hej! vaknade runt 1 idag. Har bara tagit det lungt. Ätit en macka glott på tv & så. Idag ska jag på middag hos Bullen. Hennes mamma fyller typ år så då ska min family dit & äta. Asså ni ska veta vad jag drömde. Det var skit konstigt! ;o Asså det var typ som en by & så var jag typ med i krig elr ngt. Haha jag vet inte. Jag satt iaf & sköt på någon & dom sköt på mig. Men jag överlevde! ;D (Y) Nu ska jag fixa mig. Sminka mig & platta håret. :) C'YA
Har du fått fnatt Cassie?! :O

logga in på msn beccie =D!!!!!!!

2010-12-29
14:56:02


jag såg precis att hon håller på att skriva ett inlägg så jag får hoppas att hon ser mitt snart :D!!


finish

2010-12-29
14:54:57


Såååååååååååå! Nu har jag trixat med bloggen i ca en timme. Jag kan göra bättre men har ingen ork och så ser jag lite suddigt. Jag började sen min feber kom. Idag har jag bara lite feber kvar. Jag har 37,7 & min normala temperatur är 36, någonting. Ska vara social på msn nu pössar!


Ellare bombassie :D

2010-12-29
10:46:14


Morning sunshines!
Inatt sov jag nio timmar ^^, busigt! höhö.. Hur skönt som helst! Jag har inte gjort så mycket nu på morgonen. Jag har ätit frukost, vaktat min kusin som springer från rum till rum och typ ska pilla på allt & sen så har jag diskat ;).

Jag har funderat på om jag ska designa om våran blogg? bara lite (A)? Jag är så trött på den designen vi har nu. Dessutom gör Beccie aldrig någon header >;-(! Nej men jag ska nog överraska Beccie, bara lite *blink*.
Aja, jag sätter igång nu puss!


29 december - det gäller att vara very spontanius

2010-12-29
00:52:34
Asså jag kollar på mig & då känner jag mig antingen som en nasist eller som en som är i lumpen..?
Med mitt avrakade hår. Dessutom så har jag fixat till det! Nu är det inte spetsigt. :)
.
Nu ska jag gå & lägga mig. Det tidigaste på länge. Är sjukt trött. Ska inte ställa alarm mer än kanske en gågn på jullovet mer! Ska sova ut. Nice. Yes, ska dra mig nu. godnatt

28 december - everybody start it right now

2010-12-29
00:12:39
Hej! Kom hem ganska tidigt idag. Det var så jefla iskallt ute så vi drog hem. iaf. Runt halv 9 fick vi för oss as dra till donken & den i farsta stänger 9 så vi fick skynda som fan & sen så tågluffade vi därifrån till typ blåsut & sen hem igen. :) Det var mysigt. Nej nu ska jag dricka kolsyrat vatten & äta saltapinnar! Nyttigheter.se! ;d Xoxo becciegirl

Ni är ju för söta (a)

2010-12-28
20:23:39


Snackade med Sofie & Molly på msn för någon timme sen. Haha, vi är ju så knasiga (a). Jag skojade med dom, att dom skulle skriva ett gulligt inlägg om mig på sina bloggar, för då skulle jag länka dom och mina muppiga sötnosar har gjort det nu här har ni deras Üpersöta bloggar!

http://dencoolastes.blogg.se/

http://sofiesgold.blogg.se/


Nu skriver jag om mina fem dagar :)

2010-12-28
19:58:11


Såå nu kan jag skriva lite om mina fem dagar i värmland, busigt.

Dag 1: När vi kom dit var jag trött, så jag var inte ett dugg social. Gick bara ner och kollade på tv.. Sov jätte dåligt. Jag får ligga på en jävla madrass -.-.. skoja inte, jag hatar den, men jag vill inte klaga.

Dag 2: Hade as ont i min rygg och var super trött hade inte sovit något knappt. Dagen rullade på, firade julen, som alla andra år. Adde gick tomte åt min kusin. Det var väll snällt att han ställde upp men seriöst? Robin fattade ingenting och var mer rädd, men jag fick mig ett gott skratt (A) BUSIGT.

Julklappar, kommer senare bild.. kanske.
* Chockladask
* Troser
* Toffler
* Väska
* örhängen
* Sen så mina uggs som jag fick lite tidigare.
* 2900 :-

Så jag ska köpa en fjällis när jag blir frisk. Sen så har jag 600 kvar till shopping i Nacka med tjejerna.

Dag 3: Vaknade vid tio av att mamma väckte mig. Jag mådde jättedåligt, så jag fick alvedon. Sen så blev jag bara varmare framåt kvällen. Skände mig yr typ hela tiden. Sen på kvällen hade jag ingen ork i hela kroppen. Det bara värkte. Asså, jag lovar! Jag blev fan skit rädd x). Jag hade 39 grader.

Dag 4: Sov dåligt som alla andra dagar. Blev uppvaktad hela tiden, kändes lite mys, men det var riktigt uttråkande. Låg i sängen hela dagen..

Dag 5: Mådde illa hela dagen. Trodde fan att jag skulle spy i bilen. Mamma skulle bli jätteglad då.

Mm.. det var väll typ allt. Har längtat efter min säng så mycket :')! Vet ni!? jag har inte kunnat äta ordentligt på hela julen :'(! Det ända jag har kunnat och velat äta är tomat, hahahahah x).

Just! Man kan inte lämna Beccie i fem dagar ens :o. Hon rakar av sig håret & sätter strumpbyxer på huvudet. Seriöst det hon har skrivit skrämmer mig kjol? hippie? asså hjälp.. torrhumor dom har ibland x)? Jag tror inte någon fattar förutom dom :).

Anyway, skönt att vara hemma ;)!


Jag är hemma nu bitches!

2010-12-28
16:03:49


Nu är jag hemma. Har feber & mår illa, så vi hörs senare eller imorgon..


28 december - kalalalala

2010-12-28
14:48:31
Godmrgon. Vi vaknade runt 12. Elr klockan 12 för då ringde mitt alarm. Vi har lagat våfflor & kollat på mtv hela morgonen. Nu ska vi dra ut & möta Dules. Vi ses. Puss

Jag & Elin just nu ;DDDDD

28 december - ögonbrynet är såå fint!

2010-12-28
00:56:27


jag Elin & Dules gick till donken. Vi mötte upp Rasmus när vi möttes & vi gick hem till mig. sen gick han hem..? Ni får en suuuuupersöt bild när jag kommer hem imorrn. Vi gick till Donken runt 20 i 10. Det var allt för denna gång. Godnatt / kjolen&hippie


28 december - våga fråga beccie-kjolen

2010-12-28
00:54:10


Hej! Sover hos Elin tha Hippie inatt! Har rakat av mig lite hr på huvudet.. :) Ångrar mig lite kanske. Blev supersugen på en sidecut. men vågade inte raka av allt. :D Så tog bara lite. Ha ha. Nu kom hippien in från toan. Fyfan till 100%. Jävla CP!
Vem har sagt att just du ska ha bästa menyn? jag stog på scenen i en av de storaste konserthallarna i Tokyo....
Vi ska snart söva ner elin.. Innan det ska vi göra henne till en hippie.......... "Ska vi?" frågade elin förundrande. "ja, för fan! Till 100%" Svarade beccie med entusiasm.
Vad ska jag säga..? Vi är trötta...........................................................
Kissessmissespisses On elin

hahahahahhahaha.
FETT fin!
spetsig..
jag gjorde ögonbrynet.


27 december - It's getting dark to dark to se

2010-12-27
18:55:00

Hej. Är ute nu. Ett tidsinställt inlägg tänkte jag göra till er. Visste ni att..

* jag plankar nästan AlltiD när jag åker på tuben?
* har jag en nipple-kula i mitt öra & jag ska köpa en hel nipple-piercing & ha i örat?
* Jag älskar att shoppa? Men vilken fullt normal tjej gör inte det?
* Salsasås med nachos & tacos är det bästa jag vet?
* jag har 3 bästavänner & vi 4 är sååååå tajta?
* jag åker & tältar varje sommar & sommar 010 var Cassie med mig på Gotland?

Det var det! Här är jag påväg till Gotland sommar 09.
Hahahahahah! Ser ju ut som om jag har fetaste underbettet! :D
var kanske lite trött..? hade inte sovit något alls så natten. :)


27 december - Going out

2010-12-27
16:04:06


LO! Är helt färdig fixad nu. Snart ska jag dra ut. Väntar bara på att Elin ska göra sig i ordning. Dules också. Eller jag vet inte om hon är klar än. Det får vi la se. Känner inte riktigt för att vara ute idag. det verkar vara så kallt! :o Vi kanske drar hem till någon. :) Vi ses senare! Puss♥

27 december - F*CK!

2010-12-27
14:53:26

Oj,oj,oj... Godmorgon. vaknade precis har sovit bort hela dagen. Inte bra nånstans! Ska ställa alarmet imorrn iaf så jag inte vaknar så sent då också. Hatar att sova bort dagen. menmen, nu ska jag äta frulle fixa mig & sen får vi se vad jag gör idag. :) Kisses

27 december - precis en månad sen det satt ett fyllo i din trapp Elin :')

2010-12-27
00:36:43
Såhär ser min kväll ut från&mednu. Bort med sminket, duscha, smörja in mig, fixa maglarna, anisktsmask & läsa senaste solo tidningen. Nice! Perfekt slut på denhär veckan. :) Godnatt söta bloggläsare♥

27 december - on the way to the car, on the way to the bar

2010-12-27
00:07:01
hej. Kom precis inrullandes genom dörren. :) jag drog ut runt halv 8 med Elin. Då drog vi te Dules & skulla få ut henne. Men nej,Nej! Inte det inte. Så då kom vi & våldsgästade lillfingret istället. Vi satt först hemma hos henne & hade det kul. Höhö. Efter det drog vi ut & sen te henne igen & kollade på en asrolig film. jag & Elin drog hem halv 12. ROLIK! Funderar på att ta en dusch. Men kommer man väcka hela huset då? Säger som Elin. Får tänka på den nöten. Puss

26 december - regret so fucking bad

2010-12-26
17:23:04
Hej! har gått runt i farsta verkligen hela dagen! Fick med mig lite saker hem iaf. Snart ska jag äta. tacos. Nice! var med Elin&Emma i farsta. nu får ni bilder på vad jag köpte. Kisses

26 december - tired

2010-12-26
00:03:59
LO! :D Vi hann bara kolla igenom en halvtimme på en film. Den laggade sönder. & vi orkade inte kolla på den andra. Nu ska vi sova. & sen upp tiiiiiiiiiiiiidiiigt till farsta imorrn för att shoppa! ;D Godnatt:*
en gammal bild från sommaren 09 :'')

25 december - the day after

2010-12-25
22:22:23
Hej! internet har inte funkat så därför har jag inte bloggat. men igår fick jag iaf feber men var tillräckligt pigg för att kunna fira jul. Det var riktigt mysigt iaf. Idag har jag varit med Elin. Vi har spelat wii typ hela dagen. Asså jag skojar inte. från typ halv 3 till 5. Shit. SÅ kul! Vi har varit på vivo. Träffade sötingar där. ::) Iaf. Elin ska sova här & vi ska kolla på 2 filmer & äta nachos med salsa! Nu ska ni få en massa bilder. Puss♥
manikyrset, mascara & läppglans
Duschkräm & bodylotion
kofta
presentkort, närpiercingar ansiktsmask
deo, örhängen, neccessär
ficklampa
nagel/handset, sminkborttagning, bodylotion, hårinpackning
tomtar, hårspännen, örhängen
linne & pyjamas
pärlplatta
kofta
örhängen & manikyrpenna

23 december - ho,ho,ho

2010-12-23
22:10:00
Godnatt♥ Snart ska jag börja göra mig iordning för att sedan sova. Vi får se om jag orkar hålla mig uppe tills 12. Då kommer jag öppna julklappen från farmor. Men vi får se. är riktigt trött idag eftersom jag la mig så sent igår. tror att klockan stog på halv 6-6 när jag faktist gick & la mig. Haha. Btw, imorrn så kanske det inte blir bloggning alls! Bara så att ni vet. Det är ju trotsallt julafton imorrn så ni får ha lite överseende. Men dagen efter kommer iaf allt jag fick. Xoxo Becciegirl
haha okej, vad bara tvungen att lägga ut dethär! & hahahahHAHAHaHAHAhaHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHhahaH-A!
Dööööör. Ett collage jag gjorde på mig & cassie typ år 2008-2009. Vi hade klippt min lugg.. HAHA!
.
..O-M-G..

23 december - turn the music up

2010-12-23
21:33:14
Hej. Jag bestämde mig för att stanna hemma. Fick ont i huvudet & så har jag haft ont i kroppen hela dagen. Så jag tyckte att det var bättre att stanna hemma. :) Jag satte istället på bring it on & lagade mat till mig själv, lockade håret & fixade så nu har jag strumpbyxor på huvudet. :) Hihi, ni ska få se. Sitter iaf just nu & chattar med Elin. Ska fortsätta med det! Kisses♥
haHA!

23 december - Just let her go, OK?

2010-12-23
16:00:00
dethär fick jag med mig hem :)

23 december - lose yourself in the music the moment you own it

2010-12-23
15:16:37
Hej! Kom precis hem. Gick runt aslänge i farsta kändes det som. Vi båda var typ aströtta & orkade inte gå nå mer. men jag fick iaf hem lite saker till mig & julklappar till farmor. vad händer resten av dagen? Jag vet faktist inte kanske stannar hemma, kanske hör om någon vill dra ut. Det är ju så jääääävlaaa kallt ute! Helt sjukt. är fan rädd att jag ska få köldskador. :O Hehe, ska fota det jag har köpt nu. Kika in senare så får ni se! Xoxo becciegirl

23 december - Erik Saade

2010-12-23
12:24:05
Godmorgon! vaknade utav alramet halv 12. Började då direkt messa med Emma & fixa mig. Vi ska ju somsagt till farsta idag. så jag sitter här helt färdigfixad & väntar på att Emma ska göra sig i ordning klart. Vi hörs! Puss♥
Haha ser ni vem det är eller? Erik Saade. Typ från i sommras..? han var i Farsta & då var jag, cassie & Jennie där & så tog Jennie några kort på hnm med min mobil, haha. kommer ihåg synen.

Bye.. :'(

2010-12-23
12:01:36


Godmorgon på er ;). Hinner tyvärr inte skriva så mycket, för jag ska åka snart om ca en halvtimme.. ooh -.-'.
JAG VILL INTE ÅKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, K*K. Sitta i bilen med Milton, asså kill me. Han är såå jobbig. Han vet inte vart han ska ligga så han klättrar på mig och i sin korg, jobbigt läge asså :(.

ANYWAY! Eftersom att jag inte bloggar imorgon eller någon annan dag tills på tisdag så säger jag GOD JUL ALLA VÄNNER & LÄSARE ;). Btw, helt sjukt att det är jul imorgon? Snart får jag min fjällis ^^, ooh, jag har väntat så länge :D!

Här kommer några bilder från igår :).


23 december - Godmorgon..?

2010-12-23
04:54:24
Sanne kom in i mitt "rum" & ba "hallå? vet du va klockan är"? jag gissade på halv 3. Guess filmen var ganska lång? kl var halv 5 då. Nu är den 10 i. Måste ju sätta på alarm på luren om det ska bli nå farsta imorrn. Nu ska jag nog gå&lägga mig. :) Om jag orkar. HäHä..
vuhuuv

23 december - så sjukt jävla bra

2010-12-23
02:41:44
Eminem - Mockingbird
Eminem - Sing for the moment
Eminem - Like toy soliders
Eminem - Not afraid
Eminem - stan
Eminem - lose yourself
.
Jag har kommit fram till att Eminem är grym!
Spec hans gamla låtar

23 december - dan före dopparedan

2010-12-23
02:32:15
Hej! har tyvär ingen ork att skriva et lååååångt inlägg om vad jag har gjort idag. har varit hos elin, hos mig, ute & typ så. Inte tagit några bilder heller. (a) Glömde kameran hemma.
Satt precis & chattade med cassie men nu skulle hon akut gå.. -.- på hennes alltså! :O Imorrn ska jag iaf vara med Lillfingret som vi nu kan kalla läppen. HAHAHAHAHA! :D
Vi ska te farsta & shoppa lite smått&gott. Håller på att ladda ner 8 mile nu. Jag vet E-F-T-E-R?! :O Men jag har faktist aldrig sett den så ska ta & göra det idag eller imorrn. :) Vi hörs imorrn. godnatt♥
känner ni igen nånting eller..?
08, min & cassie tjejkväll.
Jag, Bullen, Dules & Cassie.
haha I♥mitt garagetak, vill lägga ut fler men vissa är bara föör barnförbjudna! :O
Men dock har jag en maaassaaaa schNYGGA bilder på Läppen&Elin ;DDD

Besöksrekord :)

2010-12-23
02:29:45


Heey alla sööta!
Blev lite sen bloggning, så förlåt för det. Jag drog ut en snabbis med Milton, sen så drog vi ut och snackade. Vi drog till Vivo och sen hem till mig. Tililie köpte läsk, chips & dipp, så drog vi hem till mig och kollade på " John tucker most die". Hon hade aldrig sett den helt sjukt! Hoppas hon gillade den för jag älskar den lika mycket varje gång. Sen fixade vi hennes blogg lit här får hon en FET LÄNK! http://mbellanitzky.blogg.se ! Ska göra lite mer saker på hennes blogg någon dag. antingen idag eller imorgon :).

Imorgon får Beccie ta hand om bloggen till på tisdag. Drar till mina gammelpäron (mormor och morfar) för dom som inte fattade x).

Här kommer bilder från mig och Tild :D<3


Här får ni en bild resten får ni imorgon. Jag bara tog någon. Godnatt ;*<3


24 december - Tidsinställt

2010-12-23
00:00:00
♥☺☻
Är jag vaken nu? kanske. menmen iaf. Det jag ville säga var..
God Jul!

Bloggar sen ;)

2010-12-22
20:55:16


 Bloggar när jag kommer hem ska ta en promenad med Tililie & vovvarna ;)!
Kisses!

Va långt hår jag hade där ;)<3


22 december - Måste städa innan -.-

2010-12-22
13:55:09
Nu är jag helt färdigfixad.
Ska dra te mamma nu & klippa henne & sen möter jag upp brudarna!
Wohoo.
Tar med mig kameran..
Kanske.
Xoxo becciegirl

22 december - It was only just a dream

2010-12-22
13:12:57
godmorgon! :) Sovit gott? Det har jag gjort! Drömde en underbar dröm.. Haha! ;D Haha nej men på riktigt om den ändå var äkta.. Vaknade iaf runt 12 idag. Planerna för idag är att vara med brudarna & så ska jag klippa mammas hår. :) Nu ska jag fixa mig så hörs vi! Puss♥
Idag ser jag ut såhär. :)
Linne Bikbok
Byxor Gina
Kofta B young..?

ännu mer pyntat..

2010-12-22
01:39:39


Tja bitches!
Ni vet vad jag har gjort idag & allt så jag slipper att skriva det. Har blivit lite dålig bloggning. Ni vill nog veta mina resultat om jag inte redan har sagt det? aja för er som missade det. Jag fick 2 VG & 12 G.. hm, är inte helt nöjd eftersom jag vet att jag kan lyckas i några ämnen till om jag vill. Skönt att jag fick G i spanska för det trode jag verkligen inte ;o! Det är verkligen IGvarning där!

Imorgon blir det packning och så. Har inte sagt något till er, men jag drar till m&m på torsdag kommer hem någon gång efter julafton då har man moster + kusin med sig hem. Han har tyvärr lärt sig att gå, så jag kommer skjuta mig och honom, om han har ner min ääälskade data (a).

godnatt på er hörni.


22 december - Boo that freak!

2010-12-22
01:39:24
Daniel vann. wohoow. Det var bra för dom andra hade knappt gjort ett piss förutom på vissa uppdrag. Menmen, skitsamma. Nu ska jag sova. Godnatt :*
När jag älskade ögonbilder?

22 december - And I Can see it ALL

2010-12-22
00:37:29
Lo! Kom hem runt 12. Mötte upp d&c. Vi drog te vivo köpte maasa chips & läsk & sen började vi knata mot Ramus. Där så satte vi på en film på tv'n. Efter det kom Emma & Robin. vi mös. Haha! nej men vi kollade på tv oså. Runt typ halv 11 så gick vi ner & satte oss i soffan & kollade på Harrypotter. Där var det mysigt! Hähä. När jag kom hem kollade jag klart på Ung&bortskämd. Nu ska jag kolla på finalen! WOOHOOW! :D Måste bara säga att det är så jäävla SjUkT att Paulina&Karolina är i final?! vafan gör dom där lixom? GO DANIEL! Puss♥
Omsminkad o gerejr :O

Jag får sånna där stunder..

2010-12-21
19:19:48


.. då jag är nere, känner att ingenting i mitt liv fungerar, att jag är den värsta människan i världen, saknar personer som jag en gång har älskat, som jag har svårt att glömma. Jag vill bara falla ner i gråt. Känner att jag har en sån stund just nu. Det suger verkligen. Jag har fått det väldigt ofta nu på senare tid. Det kommer oftast när jag är ensam & försvinner max efter en dag eller minst efter fem minuter.

Är det normalt det här?

Anyway, det har försvunnit nu :D, haha.


21 december - dagens shopping

2010-12-21
19:00:00
Ett puder, puder+foundationborste & en mascara
2 bilder på mig & bögarna från dagen :')
Det gäller ju att bjuda på sig själv?!

21 december - ung&bortskämd

2010-12-21
18:40:08
Missade avsnittet av ung&bortskämd igår så jag ska ta & kika på det nu på playtv. Gud, VAD hade jag gjort utan playtv? Det vet jag fan inte.. Haha. :) Fick även en present av farmor idag. Klarar man att hålla sig till julafton?

21 december - Hurrey!

2010-12-21
18:14:43
Åh.. Lyckades försova mig imorse.. -.- hade skrivit ett tidsinställt inlägg igårkväll för att jag visste att det var runt då jag skulle gå upp. Men alarmet ringde eller så stängde jag av det i sömnen.. Men aja! Fixade mig på 20 min så jag gick runt med lite fuckedup smink idag.
Hihi, Emma nämnde att "jag var till&med brunare än henne i ansiktet idag.."-.- *suck*
Haha, nej men fick betygen. 1 IG, 3 VG, 10 G. Ska försöka jobba upp mina betyg lite sen till våren bara. Men är ganska nöjd ändå.
Efter skolan så gick Emma, Cassie & jag hem till moi, spelade lite Wii & gick ut med Bettan&Zacke. Efter det drog vi te farsta. Där gick vi runt i timmar. Haha men typ! Handlade lite saker som jag visar er snart. Stay tuned. ;) I farsta träffade vi iaf Sammi på Donken.
Så vi satt & snackade lite med hnm. Runt halv 5 kom jag hem & slog in lite julklappar & sedan tog jag en låång dusch! Skönt. Nu ska jag sminka mig, fota det jag köpte & ikväll blire utgång med samma personer & Dules..? ;) Xoxo becciegirl
den äldsta bilden jag har på min dator..? :)
tror det var 2005, i trean!

21 december - ÅH!

2010-12-21
07:20:00
Godmorgon alla läsare. Är ni vakna redan nu? :) Själv gick jag precis upp. Är sjukt trött, men det var ju bara att lämna sköna kudden & pallra sig upp ur sängen. Idag är det ju avslutning. JULLOVJULLOVJULLOVJULLOVJULLOVJULLOVJULLOV! WOOHOOOW! Skönt. Efter skolan idag ska jag åka till farsta & handla lite behövligt till mig själv & dom sista julklapparna. Sedan ska jag nog dra hem till rasmus. Det var planerna tror jag. Men vi får se om dom håller i sig. Får ju även mitt betyg idag bla. Är sjukt sugen på att se hur det blev! Mest G pikar jag på. Nej men nu ska jag sminka mig, platta håret & äta.
Kyssaaaaaar ;**

Inte en gammal bild, men såhäär |-----| fint var mitt hår på
kryssningen jag var på i oktober trorja det var! (;

21 december - hqhwhehrhthyhuhihohphåhahshdhfhghhhjhkhlhöhähzhxhchvhbhnhm

2010-12-20
23:19:28
Fastnade visst vid datorn. Hehe. Men nu Ska jag gå & lägga mig. :) Godnatt♥

20 december - Det hjärtat som skulle bli mitt på nåt vis fryser nu sakta till is

2010-12-20
22:17:41
Hej! :) Idag har jag varit med Dules efter skolan. :) Först gick jag hem, sen ringde Dules mig & jag gick ut & mötte henne. Vi drog hem till mig & spelade lite Wii. Elr lite vi spelade massa Wii i ca en timme. När vi hade gjort det så drog vi te vivo & gick tunt där i 10503 år. :D Hihi, Dules blev såååå glad på mig! Snart ska jag gå & lägga mig. Kan inte bli lika sent som igår. Halv 2 gick jag & la mig. Haha, men var inte speciellt överdrivet trött när jag gick upp ändå. Men imorrn blire till att gå upp kl 7 redan för vi ska vara i kyrkan 9. -.- Men som tur är så bor jag näära kyrkan. Så det blir najjs. Godnatt♥
vinter 09..
AHAHAHHAHAAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHHHAHAHAAHAH!
Dog lite när jag hittade bilden.. (:
GAASH mitt håååååår! :'(
.
.
Stackars Linus Kruslock ;(
AHHHAHAHA!
Dog lite när jag hörde namnet också! :O

Happyface :D

2010-12-20
21:39:51


LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN & FRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSCH, that's me, bitches!
Nu sitter jag och lyssnar på en gammal härlig låt. Den får mig att vilja skaka loss på roooooompahn! 

Just nu sitter jag och smsar med Alexander. har ingen aning om hur han fick mitt nummer. Jag lovar att Emma ligger bakom det ;), well well.. Nu ska göra mig en kopp tée och sen börja röra mig mot sängen, så godnatt alla söta!



Osminkad&fin, yes sir.



hm.. hjälp?

2010-12-20
20:50:47





Hejhej alla söta & underbara!
Sitter här och stinker/doftar chocklad njammy, blir inte alls hungrig, nejnej.
Ska sitta såhär utan att röra på mitt ansikte tills masken har stelnat. Hör av mig när jag är naturlig igen ;).
Kyssar!


Hon har en sån swag, hon har en sån class, hon har senaste nokian, hon har en sån där..

2010-12-20
18:12:49


Asså sheeeeeeeeeeeeeat vilken nice dag ;D. Hade ingen riktig lektion förutom spanskan, men den var oxå chill ;).
Hade sovmorgon till halv elva, spanska, lunch, matte vi körde land & hav och sen var det so, vi gjorde samma sak där. Sen slutade vi för vi hade ingen no ;).

Sen har jag bara chillat gal1 mycket hemma. Nu ska jag sova puss!


20 december - 4 dagar kvar

2010-12-20
00:35:49
Nej! Nu är det dags att göra sig iordning & gå &lägga sig. Är ju trotsallt skola imorrn! Är helt inställd på att det är lov men jag måste hålla ut i EnDasT 2 dagar till! :) Sen är det loooooov! Skönt. Har iaf testat en ny grej på Irres hår. Haha fett knaas det blev. Kollat in en blogg in typ 100 år & även gjort rent min puderborste&rougeborste. Så nu är dom rena. Nej men nu ska jag faktist röra mig mot sängen. Godnatt

19 december - we need you

2010-12-19
19:55:45
Hej! var ju somsagt  hälsade på morfar idag. Mamma kom & hämtade mig & sen hämtade vi upp mormor & åkte vidare te sjukhuset. Usch. Gillar INTE sjukhus! Luktar äckligt & är obehagligt & så känns det lite äckligt. Tycker inte om att röra saker där.
Aja, vi var där ett tag sen åkte vi hem. Hos mamma hämtade jag lite saker & hälsade på söta Bedi. ::)
Runt 6 drog jag ut till dom som Cassandra rabblade upp fast var typ bara med dom i 20 min. När jag kom hem satte jag mig & kollade på High school musical. Kollar fortfarande på den & ska förtsätta med det nu. Kisses♥
Jag & bullen sommaren 09

4:de advent

2010-12-19
19:36:34


Heey! Kom hem för typ 30 min sen. Var ute med Aida, Emma, Beccie, Emanuel & Alexander. Kul att träffa på honom igen. Han har förändrats jätte mycket, inte på utseéndet. Han har blivit lång & fått annorlunda röst.
Vi gick bara runt som luffare och ställde oss i portar och så. Sen så gick typ alla hem.

Imorgon är det skola som vanligt.. Tråk, Alex kommer kanske.
Nu ska jag dra & va social med mamma. Hon ville att vi skulle göra ngt tsm. Jag kommer väll somna, hehe.. Jag är såå trött.

Puss på er ;)


Nu känner jag att jag har varit riktigt jävla sämst på att blogga!

2010-12-19
14:30:35


Heej på er sötnosar, nu ska jag skärpa mig.
Nu ligger jag i sängen är inne på bdb, msn & youtube. Idag vet jag inte vad som händer har inte planerat något. Jag tror att det blir en chill dag idag ;). Dricker tée nu i alla fall..

Igår var vi ju hemma hos Rasmus, fan va roligt det var. Det var jag, Sammi, Robin, Rasmus, Beccie, Aida & emma. Jag dog typ av Sammi, haha, han var så sjukt rolig. Aja, gick typ och åt hela tiden där, haha. Tjockis jag vet, men jag var hungrig (a).

När jag kom hem webbade jag med Beccie och sen gick jag och la mig. Nu ska jag chatta med Amanda och äta frukost puss!


19 december - just nu. Känner jag att det gungar!

2010-12-19
13:12:34
Godmorgon. vaknade tyå halv 12 idag. Satte då på datorn & kollade runt lite. Åt precis lite frukost framför satc. Pizza. Hähä. (y) Nu ska jag dricka en kopp thé & sen slänga mig in i duschen & ta en låång dusch. :) vad ska jag göra idag då? Jag&mamma ska åka & hälsa på morfar. Vi hörs senare!
Puss♥

19 december - I'd still catch a grenade 4 u

2010-12-19
00:18:42
Kom precis hem. Var ju somsagt hos Rasmus. Där var även Robin&Sammi. Vi spelade kort & typ bara var i hans rum. Ganska så Aasnice! Fast det var så jävla varmt. :o Asså dom där killarna är ju störda säger jag bara. :) Säger godnatt nu för jag kommer inte orka blogga mer. Godnatt♥
ÅH fyfan!
Vinter 09, i sjuan dåra. Hahah!
första bilden äre jag, Elin, Cassie & Miranda
andra äre Elin, Cassie & jag.

18 december - jag vill känna mer, se mer än jag ser, nåt kommer brännas mer

2010-12-18
19:39:34
LO! Sitter här i mjukisar som jag ska ha på mig idag. ASSKÖÖÖÖÖNT! :D:D:D:D Snart ska jag möta upp möngoliderna sedan ska vi bege oss mot Rasmus. nej men vi ses när jag kommer hem. PUSSSSS♥

18 december - Bruno Mars

2010-12-18
16:29:19

18 december - it's not always rainbows and butterflies

2010-12-18
15:32:33
Hej! :) Igår hade jag det asmysigt med brudarna. Vi gick runt i fs, satt hemma hos Emma & åt godis & så. Satt ute i parken & bara pratade. Snackade i hennes soffa i sovrummet.
Riktigt myyyys! ;D
Dules, Bullen, Elin, Cassie & jag ska dra till Lindholm senare ikväll också. Jimmie kommer typ vara där. Sen vet jag inte ifall ngn mer kommer. :) Vi får la se! Vi hörs. Xoxo Becciegirl
Hahahahahahahhahahahahaahahah! MOBBA MIG INTE! två heelt jävla fuckedup bilder på mig! OOO:OOOO:
Lite härliga bilder från igår:) (yyyyyyyy)

17 december - my tears gone gray

2010-12-17
17:57:48
Nu ska jag äta & sen drar jag & möter upp c&e för att åka till fs. Vi hörs imorrn! Pusssssss♥
Jag & min kusin Felix.
På Lanzarote vinter 09.

17 december - Perfekt way to say it

2010-12-17
16:20:06
HÄÄÄJ! ;D Kom precis hem från skolan. Stannade kvar & pratade med Dules & ramus i typ 40 min. Haha fick reda på lite saker! Faan va jag garva! ;DDD Nej men. Händer ikväll då? Jo jag & Bruuuudarna sover hos LILLFINGRET! :DD Så det är ju bara att ladda kameran. :) Just nu sitter jag iaf & lyssnar på Eminem. (a) Puss♥
haha, nötter :')
Sommar 09.
Elin & cassie

16 december - easy come, easy go

2010-12-16
22:15:47
Hej! Kom hem från morris för ett tag sen. Har tvättat bort mitt smink & sen sova! På morris gjorde vi pepparkakshus. Elin kom sen också btw! :) Så vi 4 gjorde ett pepparkakshus. Sen åt vi det & jag åt typ hela tiden när vi var på morris. haha. TÄNT VARE HÄR! :D Aa, det var typ det. Riktigt mys var det där. Godis fick vi också så jag ville bara stoppa fingrarna i halsen & spy påvägen hem typ.. haha. Så illa mådde jag. :$ & sen på hemvägen fick jag kramp i tårna på ens foten så jag gick som jagvetintevad! :O & sen så drog vi i grenar så det kom föll ner snö. haha, en kille gick förbi & fick lite snö på sig.. (a) Haha, dte var faktist inte meningen! O: Jag har fått ett myggbett på armen.. -.-
Sommaren 09 tror jag det var! :)
Dules, Cassie, jag & Bullen.

16 december - Amen fy fan va patetiskt av er! Brilijant idé :D Dumbasses-.-

2010-12-16
17:57:56
Hej! :) ligger & lyssnar på lite Eminem nu.. Haha! Love hans låtar juuh?! ;D Anyways. Ska möta små sockerkakor nu. Nämligen Dules & Cassie. WOHOOOOOOOW! ;DDDDDD NICE! LOVE♥
haha här har vi en jävligt nice bild! :D
Sommaren 09

16 december - take a bullet straight through my brain

2010-12-16
17:20:18
Slutade 4 idag. Riktigt jobbigt! :o Hatar att sluta så sent men thats life I guess. Sorry att jag är så negativ i mina inlägg. Har faktist varit riktigt lycklig hela dagen! Tills. Jag kom hem. Men det som är jäävligt sköönt är att idag är det torsdag som ni alla vet? ;) & då blire morris för min del så då slipper jag vara hemma. :) Nice! Gick iaf hem från skolan med Cassie. Pratade lite livsviktiga saker. :) Nu ska jag sysselsätta mig i en timme & sedan möta upp Cassie! xoxo becciegirl
Okej, en gammal bild. Också höst 09. I sjuan :)
Asså gud! Kan inte bestämma mig om jag saknar mitt blonda hår & vill ha ljust igen eller om jag vill vara brunett. fast tror nog att jag bara ska låta det vara nu. Det blir bäst så!
dagsn look!

15 december - cdinwoBNfDULCKKNIDtnän'ndwiäonDWÄIWN

2010-12-15
21:16:53
godnatt.
Wohoow! här har vi en gammal bild. Över ett år sen
Höst 09

15 december - borttaget

2010-12-15
20:24:42
.
haloween 09 :)
Cassie, Robin & lillfingret
.
Haha, Btw vafan hade ni gjort med era jackor flickor? :')

15 december - I know you like that

2010-12-15
18:02:03
Hej alla söta där ute som läser våran blogg! Kom precis ut från duschen. Nej jag duschade inte så länge, utan jag fastnade framför datorn. Satt & cammade med cassie. Vi har gjort det hela dagen. Prövade mössor, snackade skit, åt & var bara allmänt störda. Nu ska jag plugga till no provet. det behövs! Xoxo becciegirl
Btw kom precis på en sak! Ska börja köra gamla bilder "maraton" Kanska inte maraton men jag ska börja lägga in gamla bilder efter vajre inlägg. & först ut blir denhär!
Den är på mig & lillfingret i höstas. :)

2010-12-15
13:44:45

Nej, nu väntar magen på lite mat & sen väntar duschen! Puss♥

15 december - I'm loving you now

2010-12-15
11:41:48
Godmorgon! :) Gud alla blir ju sjuka! :O Men jag ska nog gå till skolan imorrn tror jag. Eller jo iaf på no lektionen om jag hostar som ett anus imorrn går jag iaf till no'n för jag tänker inte missa ett prov så jag måste sitta på omprovstid & göra?! NO way! ;D menmen, vi får la se hur jag mår då. Nu ska jag prata med Cassandra på msn.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHh! :D:D:D:D:D:D:D::D:D

Sjukling nr 3, nu är det bara emma kvar ^^

2010-12-15
09:35:00

Hej alla fina läsare. Idag ska jag vara hemma. Vaknade vid nio och såg att jag hade försovit mig, hade ställt klockan på kvart i sju? antingen ringde det inte eller så stängde jag av den och sov vidare, båda sakerna har hänt föut så det var inget nytt ;). Sen så har ju jag plågat mig själv med att gå till skolan fast jag är sjuk. Ska kanske komma imorgon i alla fall, idag ska jag bara plugga & vila. Anyway, så jag gick och sjuk anmälde mig. Jag var helt osminkad och hade bulle på huvudet.. Aja nu ska jag äta breakfast pussar!


14 december - godnatt

2010-12-15
00:26:43
I Want to shout you're name from the rooftop.
J'ai envie de crier que vous êtes nom depuis le toit.
Me dan ganas de gritar que estás nombre de la azotea.
Jeg ønsker at råbe du navnet fra tagterrassen.
Jeg vil rope du navn fra taket.
Ich möchte schreien Sie Namen von der Dachterrasse.
Ho voglia di gridare che stai nome dal tetto.
Haluan huutaa et nimen katolla.

;D

2010-12-14
22:15:13


Ska gå och duscha nu och sen sova. Godnatt på er alla!

bjuder.se!


14 december - you're picture on my wall

2010-12-14
20:54:05
.
Shit va bra jag har varit på att lägga in låtar idag!
Snart ska jag dra ner till vivo trorja.. :)

14 december - p,p,P-A-T-E-T-I-S-K!

2010-12-14
20:12:21
.
AHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Sitter här & snackar skit med 2 av mina brudar på msn. Eller satt.. -.- Sen försvann mitt internet så då fick jag panik & först sprang ut te pappa sen startade jag om datorn & då funkade det. :) Yaya, kolla inte på up in the air. Den är inte bra. Slutet suger, jag orkade inte heller kolla klart på den hela på en gång. jag kollade på lite program på datorn medans jag hade pausat. Haha, så bra tyckte jag att den va! ;) Nej men vi hörs.
Kisses♥
Grabbarna Jaa0
.
Kollade efter en bild på bullen från sommaren 09 & då hittade man denhär bilden på domhär schmexxiga killarna! ;D

LåÅåÅÅåÅåååÅååÅÅNNNG dag -.-

2010-12-14
19:23:56



Måste bara börga med att säga "gud vad jag saknade alla tjejerna i klassen under tre lektioner" ;(. Alla killar var typ utråkade så jag var deras offer.. JOBBIGT. Tur att dom kommer tillbaka imorgon. Jag skulle inte överleva en dag till ;o!

 Jag fick ju höra lite roligt som dom tyckte om vissa. Vet att ni inte bryr er om vad jag skriver om jag inte skriver deras namn, men jag kan inte lägga ut det.. Jag måste bara säga jag trode verkligen inta att HAN tyckte så om HENNE.

På svenska kollade vi på "Jalla jalla". Juste jag får VG i svenska hurrey! Vem är bra på svenska? "Cassandra" (a).
Det var ett prov vi hade gjort som jag inte hade pluggat så mycket på så där fick jag bara G -.-'. det sänkte mitt betyg och en sak jag inte har lämnat in. Det jag har gjort och lämnat in har jag fått VG, VG, VG, VG+ & G. Jag är nöjd det här är ju ett av mina bästa ämnen :).

Tur att jag har min älskade Emloy. Vad skulle jag göra utan henne =)? Hon var oxå ensam, så det kändes bra att jag inte var ensam om det oxå :).
´
När jag slutade satt jag kvar tills tjugo i fem med Emma. Vi väntade på Chrille. Dom är så söta tsm! ;*. Emma och jag satt och pratade lite. Jag känner mig så lugn när jag pratar med min lilla Emma, hon gör mig lugn på ngt sätt, men ändå helt galen så att jag skrattar som fan.. Hm.. vet inte hur det går ihop, men så är det i alla fall ;)!

När jag kom hem satt jag mig och pluggade på en gång faktiskt :o! Sen gick jag ut med Milton och sen åt jag. Nu så sitter jag här. Ska sätta på tv:n och kolla på PPpPppPPPPppAaaaaAAAAaAaaRRRrrrADISE HOTEL!
bye ;*


14 december - whazupyall?

2010-12-14
17:06:57
.
Tjeeeeena! Har setat & kollat på lite program på datorn även en film. Kollade bla på ung&bortskämd. Det var verkligen fel person som åkte! Skulle lätt ha varit Paulina. Menmen, shit happens. Lockat håret har jag gjort ockaå. Det är något jag gör när jag är sjuk eller har varit hemma hela dagen. Lockar håret. Men nu ska jag faktist plugga! Mycket behövligt. har prov om 2 dagar & kan... NADA! Xoxo becciegirl
hur snygg bild?! ;D
Gotland i mitt ♥

14 december - time after time

2010-12-14
13:47:17
.

14 december - My first kiss went a little like this

2010-12-14
11:31:14
.
hej! :) Är på mycket bättre humör nu än vad jag va. Gick ju som sagt till skolan& hämtade boken. När jag var utanför så ringde lillfingret mig & frågade vart jag var & då var jag utanför skolan så då kom hon ut till mig så vi var ute & snackade lite.
Sen träffade vi Cassie, Malva & Matilda som var ute med Milton så vi hängde med ut med honom. Vi träffade en gammal dam. Hähä. Som var jätte trevlig & frågade efter Cigarrvägen. men jag tror att vi förvirrade henne mer än vad vi hjälpte henne. Haha..
Sen träffade vi även på en fransman som hade bott i sverige i fyra månader som jag pratade lite med. Hihi, jag äääääägeer ju på FRANSKA! ;DDDDD Höhö.
Sen var dom tvungna att dra in till skolan igen så jag drog hem. Det gjorde fan min dag att träffa dom! :)
Nej nu ska jag ta något att äta, har inte ätit än så jag ska ta något nu. Kände att jag hade behövt äta innan jag drog ut för jag blev yr & illamående. Men skitsamma! Puss♥
Emma, "bullen"
Emma, "lillfingret"
.
Bara för att göra det lättare för er när jag skriver Lillfingret & Bullen ;D

cdijps

2010-12-14
10:09:33
Godmorgon! Stannade hemma idag för att Irre sa att jag skulle göra det. Hostade som en galning imorse.. vet inte riktigt om jag är glad över att stanna hemma. Trivs inte att vara hemma en hel dag. Speciellt inte med mina 2 systrar som också är hemma denna underbara tisdag! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Nej! Då går jag mycket hellre till skolan om jag ska spendera hela dagen med dom! :):):):):):) Nej men nu ska jag pallra mig till skolan för att hämta no bok. Puss♥
det här e dom jag vill spendera min dag med!!

She ain't got no money in the bank NO!

2010-12-13
22:27:34



HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ! :D det är Cassie här (a).
Förlåt att jag inte bloggade, men jag var trött & irriterad. Jag var irriterad för att min data cpade sig för första gången idag. Allting jag gjorde gick segt, den loggade ut mig från msn och loggade in mig hela tiden? här har man sitt egna lilla liv och det tog typ fem minuter för den att logga in igen. Jag var nära att kasta den i golvet.. men jag slog till den istället och stängde av den, så jag inte skulle ta sönder den, hehe..

Menmen! it's past now and my darling works fine.

När jag stängde av gick jag och sov. Sen vaknade jag av att mamma gick och väckte mig & min bror. Familjen tod en liten sovstund ;). Sen blev det mat, paradise hotel. Johannes åkte inte ut -.-.. hsugduasdfugasufgsa!
Sen la jag mig och lästa 40 sider ur svenska boken, ska läsa lite mer nu. Den måste vara klar tills imorgon..
Puss&godnatt alla fina läsare ;*!<3


(Tagen nyss)


Fuck you plocka dina kantareller!


13 december -

2010-12-13
20:14:25
.
Hej! Har precis kollat på ett avsnitt av lyxfällan. Haha.. Innan det duschade jag. Riktigt skönt! Har faktist börjat tycka det är skönt att duscha nu. jag har alltid varit så att jag hatar att duscha för att det är så tråkigt & sen så hatar jag att även om man torkar sig så ska håret blöta ner hela en & så ska man vänta 123456789 år på att håret ska torka. Haha, lite bra information sådär! :D Nu ska jag surfa runt lite. Hörs! Godnatt♥

13 december - Psykisk störd?

2010-12-13
17:45:52
.
Vafan är hennes problem?!
Stackars ungar säger jag bara!
Är jävligt glad över att jag inte har henne som mamma..

Tro inte att jag ska blogga!

2010-12-13
16:22:39



Jag är för trött!


13 december - unless you're in a good fight

2010-12-13
15:11:04
.
Hej! rullade precis in genom dörren. Haha, nej men kom iaf precis hem. Sitter & dunkar "if I can't" I mina hörlurar till mp3'n på högsta volym. Najjs! Skolan idag var lugn. Riktigt skönt att bara kolla luciatåg, ha pyssel, snacka skit med alla små sötnosar umgås. lalalalalall..... YEAH! Riktigt bra humör har jag varit på hela dagen. Gick iaf hem med Aida, Emma & Rasmus. Stannade kvar & snackade ett tag också. När jag kom hem bytte jag direkt om till mjukisar & satte upp håret i en toffs. Som jag har gjort varje dag den senaste tiden. Orkar inte ha på mig jeans hemma när jag ligger i sängen & så. Dessutom har jag inga leggins kvar längre pga att jag sliter sönder alla jag har haft i mina 14 år. Har bara nylonleggins ni vet..? Men då behöver man ju gå & oroa sig för att visa rööööven hela dagen. :) Xoxo becciegirl

13 december - >:-)

2010-12-13
08:26:00
Hej..
Nu ska jag dra te skolan.
Var tvungen att möta några bajskorvar utanför skolan 20 i.. >:-(
Här snackar vi bra i tid.
..då!

Dagens look..

2010-12-13
08:23:45




(vet att jag härmar Beccie, men jag har inte tid att göra ngt speciellt med text & allt)


13 december - Måndag

2010-12-13
08:07:22
.
Godmorgon alla pigga! När gick ni upp idag? Själv vaknade jag av något.. Vet inte. Halv 7 så då gick jag upp & började fixa mig. Börjar 9 idag så jag har en hel timme på mig att göra absolut nada! :) Idag är det luciafirande i skolan. Med luciatåg, ljus & allt. Så inga vanliga lektioner för mig inte. (: Utan det är pyssel resten av dagen. & så tror jag att jag slutar ett också så det kommer bli najjs! =) Puss&kraM

En bild från idag =)

2010-12-12
19:16:37




Älskar dig syster, soulmate & bästavän!


En klump i magen försvan.

2010-12-12
18:55:17




Shit va jag är sjuk -.-' hate.se.
Ni vet ju vad jag har gjort idag. Skönt att träffa Emma igen, har inte träffat henne på en helg på fyra veckor nästan. Jag tror att vi ska vara nästa helg allihopa, men jag är inte säker =).

När jag kom hem från farsta så drog jag ut med hunden, sen så gick jag och köpte pizza, mums! Nu sitter jag och snackar med Elin på msn. Ska vara lite social med henne nu puss!


12 december - sjuklingen hon själv -.-

2010-12-12
16:56:45
.
Hi peeps! (kör som Elin (a) Så gulligt ju) Har varit i farsta med brudarna idag. Fick reda på mycket, berättade lite & gjorde en massa! Haha :) men tyvär får ni inte veta något utav det. Planerade även lite inför nyår. Hihi, najjs! När jag kom hem gjorde jag iaf fetaste koppen med thé & bytte direkt om till mjukisar för jag hade jeans på mig. Nu ska jag kolla Sex&the city. Hörs! Xoxo becciegirl

12 december - pallar fan inte bry mig

2010-12-12
11:32:00
.
Godmorgon! vaknade precis utav att Cassie ringde.. Haha. :) mår renutsagt piss.. Har ont i halsen, pratar lite konstigt & är förkyld. Härligt! :D Eller inte. Vet inte om Cassie har bloggat något men vi var iaf inte med Emma & Rebecca igår. Men vi ska typ vara med Emma idag. Nu ska jag chatta med några pärlor på msn. 8D
Kisses♥

Gått långt idag :)!

2010-12-12
00:48:10


Hello våra fina läsare :)!
Jag kom hem för en timme sen. Jag har varit ute med Elin & Beccie. Vi har varit ute och gått, skit mysigt men kallt! Vi gick från starris till Fs. Vi gick från starris och skulle ner till dreviken, men det var så mörkt där så vi vek av och skulle då till farsta och ta tbanan hem, men på ngt sätt hamnade vi i FS, haha. Vi tog tbanan hem därifrån. Sen så gick Beccie och köpte chips och sen så gick vi hem till henne och hade mys. Kollade på "7 x lika barna leka bäst". Helt galen film den får 2/5 från mig. Jag hängde inte alltid med, för mycket gråt och sånt. Nej det är inte riktigt min typ av film. Sen drog vi ut med Milton, efter det drog jag hem och nu sitter jag här ;).
Just nu sitter jag och chattar medans jag lyssnar på musik. Godnatt!


klar !

2010-12-11
15:32:49




Dagens look. Ska ut milton och sen möta upp mina älsklingar<3
bye!


11 december - jag bara råkade falla, ner för trappan

2010-12-11
14:42:02
.
fastnade verkligen inte på bild idag men här är iaf 3 bilder på hur jag ser ut idag :)
.
Snart ska jag ut & möta upp hökisbrudarna! ;D Haha, fett c00oo00ola e vi ju!

11 december - vartfan är du nu & varför tog du inte med mobilen?

2010-12-11
14:27:49
.
Har ni hört Petters & Septembers låt, baksmälla?

Själv tycker jag den är helt ok. Måste nog lyssna på den mer för att tycka om den.

Godmorgon på er!

2010-12-11
13:24:55


Vad är det Cassie ska hitta på nu dåe?


Bilder tagna just nu. Visar resultatet när jag är klar, puss!


11 december - -.,

2010-12-11
11:11:48
.
Godmorgon! vaknade 10 av att pappa snackade i telefon.. Försökte då somna om i typ 20 min men det gick inte så jag tog min högtalare, gick in i badrummet & tog en dusch. Riktigt skönt vare! vad händer idag då? Jo idag ska jag vara med Elin, Emma, Cassie & Rebecca. Tror att vi ska vara med Rebecca också iaf. Så var iaf planerna. :) Nu ska jag läsa lite bloggar & bara ta det lungt tills någon vaknar. haha,, Xoxo Becciegirl

Ohno..

2010-12-11
00:50:18





- Finns så mycket jag vill säga till dig, men när jag har mina tillfällen. Jag har dig och din uppmärksamhet så glömmer jag det eller bara bangar. Jag är så feg när sånt.. FUCK!


( kommer aldrig tröttna på låten)


Lite om mig

2010-12-11
00:32:14

Dömma - Jag dömmer faktiskt inte folk på en gång. Om någon kollar snett på mig så börjar jag inte hata den personen. Jag undrar mer "menade hon/han det dära eller råkade hon/han bara?", men fortsätter hon/han så får peronen inte så gott intryck hos mig.

Blyg - När jag var yngre så var jag riktigt blyg, men det har försvunnit nu i högstadiet. Jag kanske inte är den som börjar snacka eller den som går fram till någon och presenterar mig, men när någon har börjat snacka med mig så babblar jag bara på. Tystnad är inte det roligaste när man möter nya människor.

Social & sällskapssjuk - Det är jag det! Det bästa som finns är att sitta och prata med människor eller att bara vara med någon. När jag är ute så går jag ofta åt helt fel håll bara för att ha sällskap och kunna prata, härligt.

Märkeskläder - Jag är helt galen i märkes kläder. Dåligt jag vet, men är det ett märke som är populärt eller som jag gillar så vill jag ha det! Hur dyrt det än är så sitter jag och drägglar över plagget. Vissa plagg kan jag bara drömma om *snyft*


No money in the bank

2010-12-11
00:11:44



Hello there.
Kom hem typ nyss. Jag var ute med Elin & Beccie. Vi gick till Morris det var inga roliga typer där, så vi drog ner till musikrummet. I goes wild on trummer säger jag bara, men det är de ända jag kan spela någorlunda bra. Det låter helt okej, men jag får inte alltid in allt. Sen så sjöng jag seriöst för första gången med Elin & Beccie. Det var faktiskt inte pinsamt :o, BARA kul! :). Vi kom dit nio, gick vid tio över tio, då gick vi ner till snurran och snackade om allt så jävla skönt att snacka ut med dom. Dom förstår mig mer än någon annan.

Jag kom i alla fall hem för ca 30 min sen. Frös arslet av mig. Jag kände inte den längre :o.

Nu ska jag bara ta det lungt och lägga in lite saker ni inte visste om mig, så kolla in bloggen om en kvart eller ngt.


kill me.. jag har den här låten i huvudet.. BBEEEEEEEEEEEEEEECCIEEEEE!!


10 december - drar ut!

2010-12-10
18:06:45
.
Utgång nu! ses ikv. Kyssar♥

10 december - aallalalalaallllaallaaaaalllaalaaalalllllaaa!!!

2010-12-10
13:04:27
Nämen tjena! Vad gör jag hemma? Jo, jag slutade 10 i 1 sörrö..! ;) Hade ingen idrott idag för att idrottsprofilen hade skridskor & jag behövde inte åka eftersom jag redan är så vältränad som jag kan bli & inte behöver gå i idrottsprofil. D: & sen no'n slapp vi för att idrottsprofilen skulle typ inte hinna tbx till no'n trorja. Nu ska jag göra ngt riktigt trevligt med mitt liv! Kyss

obeskrivlig känsla för dig.. men allt är så komplicerat.

2010-12-09
22:50:38



Tjaahbaah!
Idag var det en trött jävla torsadag! kämpade skit hårt igår kväll och imorse med matten. Jag gick och la mig tolv och gick upp sex, så vem var trög & trött idag! jo jag.
 
Pallar inte skriva mer var på morris med mina älsklingar, ruligt. Ska kolla på PARADISE HOTEL!
sen sova puss!


9 december - she will be loved

2010-12-09
19:30:00
.
Tyckte typ om den när jag var ett vårdsvinsbarn :)

9 december - tidsinställt

2010-12-09
18:12:00
.
Hej sötnosar! Vad gör ni? Själv är jag påväg & möter brudarna. Vi ska dra ner till morris.
Det blir Aida, Cassie, Elin & jag. :) Najs. Vi ska typ göra ljus & pyssel där trorja det var!
Elr nej jag vet. Det är så det är. Jag kommer la hem runt 10. Vet inte om jag bloggar då.
Vi får se om jag bloggar när jag kommer hem. Förvänta er inget bara!
Kyssar♥

Haha, älska bilden! Mästerfotografen cassie eller hur var det? kan ha varit någon annan av oss men har för mig att det är vonsvassie. (:

9 december - kommer du inte på något namn döp den till svart eller vitt

2010-12-09
16:07:11
.
Steg precis innanför dörren! :) Slutade fyra idag.. Hähä. Nej men vi fick sluta typ en kvart tidigare såå nu är jag hemma. Vad gjorde jag i skolan då? Höll på att döööööö på engelskan!
asså det finns inte ord för hur mycket jag hatar den lektionen! -.-
Sen fortsatte dagen med dubbelmatte. Gjorde omprov. Så får jag G på det provet har jag G i matte! hoppas.
Nej men jag tror att det gick bra iaf.
-
Lunch, gick hem te Cassie för hon skulle byta tröja. Efter lunchen vare no.
Fick en massa jävla papper till ett prov vi har tills på torsdag så nu har jag typ 1457000000 papper till det provet? :D Kul! Efter no'n håltimme i 40 min.
Jag & Dules gick & köpte godis. Hihi det var ju kul det, visst Dules?! ;)
Sen fortsatte dagen med klassråd. franska. Vi var bara 5 pers där. Jag, Emma, Sammi, Sammy & Emanuel.
Vi spelade lika som bär. haha satt & garva hela tiden! Skitkul ju!
Fast Sammi gick typ en knart innan vi slutade & vi andra satt kvar & spelade typ en kvart efter vi slutade.
Hoho, så kul tyckte vi det var!
-
Slutade tillsist dagen med syslöjd, snackade med brudarna stickade & lyssnade på musik.
Ganska skön dag ändå! Satt även på andra mattelektionen med Cassie & sjäng & lyssnade på musik.
Najjs! Puss

9 december - det här får du betala

2010-12-09
07:01:18
.
Goodmorgning sweeites! ;) Här sitter jag & sminkar mig. Blev väldigt brun i ansiktet idag. HäHä,, Men ska ta bort lite snart. Börjar kl 8 idag! Som nästan varjedag dåra. Nej men nu ska ni få lite bilder för jag känner att jag inte har så mycket att säga mer nu.
XoXO beccieGirl

Skillnaden på my face & hand (:


har på mig ett par örhängen som är hälften rosa & hälften vita
Linne & jeansleggins - Gina
kofta - h&m
Sorry för dålig bildkvalite. Tagna med camen.

8 december - flatner

2010-12-08
21:42:12
.
Snart ska jag gå & lägga mig. Min kväll har bestått av att kolla på tv, setat vid datorn, fått mitt hår plattat & rygg knäckt & sen har jag plattat Irres hår. Nu ska jag borsta Gaddarna. ;D Godnatt♥
den första bilden tagen typ när jag kom hem & sen sista tagen nyss!

Hagsätra.

2010-12-08
18:21:09




Oj, nu ser jag att Beccie har bloggat jättemycket.. Hade tänkt att berätta lite om min dag. Idrott, svenska, so & so. Lugn dag vare, rullade på med ett okej humör.

Efter skolan var jag kvar lite med Nemo, Christian A och några andra jag inte kommer ihåg namnet på. Sen drog jag hem och träffade på Nemo igen och namnlös (a). Han mulade mig -.-'.. Sen när jag var utanför mig märkte jag att någon hade tagit mina nycklar. Jag träffade på en tant och  jag frågade vart dom gick, men hon var typ helt döv så jag fick skriva på min mobil till henne, haha. Hon var en riktigt trevlig tant. Sen var jag tillbaka i skolan. Jag gick och frågade Nemo om han hade tagit mina nycklar för han hade rotat i min ficka lite tidigare, inann jag gick hem, men han hade dom inte. Utan Christian hade tagit dom och han hade redan dragit hem -.-. Så fick jag ett sms av Emma och hon frågade om jag hade mina nycklar men det hade jag inte så jag ringde upp henne. Jag får dom imorgon :). När jag kom hem så prövade jag mina nya skor, supernöjd :D! Efter det drog mamma och jag till Hagsätra för att pröva lite kläder till Milton, men vi köpte inget nu ska jag plugga och sen se PARADISE HOTEL! hörs puss!



8 december - förlåt

2010-12-08
15:27:18
.
.


8 december - I belive it's true, I'm falling for you

2010-12-08
14:36:40
.
Bonjour tout le monde! Kom precis hem från la ecole. Riktig skön dag! Flöt på & inga jobbigheter alls. Inte mycket att säga kom hem tog lite kladdkaka & bytte direkt om till mjukisar! hatar att ha jeans på mig som jag inte kan röra mig i. Jobbigt! ;( Höhö. Hörs! Puss på dig♥

kioskmongo.

2010-12-07
21:53:59



Hi suger, I don't need you anymore. Påhittig början på mitt inlägg jag vet. Jag är sån (a). Idag vare en riktigt najjs dag. Hade typ inga riktiga lektioner och så hade vi ingen slöjd. Vi slutade tjugo i tre, när vi igentligen skulle ha slutat fyra. Ibland blir man ju inte bara fööör lycklig.

Anyway, det här är ingen speciel dag så förstår om ni somnar av att den är så tråkig ;). Började med so jag var först där *stolt*. Efter var det engelska, men vi hade författarbesök så det var ju najjs, men lite långtråkigt för hon snackade föör mycket. Sen var det lunch, spanska, no och sen svenska.

Hemma så gjorde jag inte så mycket, la mig vid datan och sen så la jag mig och sov från fem till halv åtta, för då var det ju PARADISE HOTEL, asså omg, jag tror Julia åker ut nästa vecka :'(.

Imorgon får jag en tidig julklapp från mamma. Det är ett par nya skor från ellos. Jag får skorna nu för att jag behöver ett par skor som värmer en stor del av benen, eftersom att det kommer att bli kallar -.-.

Nu blev jag irriterad. Jag letade efter min sko på ellos, men guess what? Den är slut så det finns ingen bild på den. Japp, så kan det gå, men ni får se imorgon.
puss!


7 december - maintenant suis le kladdkaka finir

2010-12-07
21:03:35
.
Sitter & kollar på skönhets operationer på femman.
Tror det hette så iaf! Fick precis ett ryck att baka kladdkaka för att irre sa att hon var sugen på ngt.
Så jag gick te köket & kollade. Vi hade bara salsasås & gräddfil men inga nachos. >:-(
Så jag ställde mig & bakade kladdkaka istället.
Efter det satte jag in en ansiktsmask i ansiktet som jag har i nu.
Säger godnatt nu så hörs vi imorrn!
Xoxo Becciegirl

7 december - Nyduschad!

2010-12-07
17:46:26
.
Hej! Har precis stigit ut ur duschen. Musik på högsta volym & en långdusch blev det. Mycket skönt! Är på mycket bättre humör nu än vad jag var när jag kom hem från skolan iaf så det är ju bra. & glömde faktist bort helt att fota dagens outfit för er. Men jag hade iaf på mig en gammal ljusrosa kofta från Gina, mörkblå jeansleggins från Gina dom me & sen ett vill linne från h&m + gröna pärlor i öronen. Nej men nu ska jag göra sallad till maten! Vi hörs. Kyssar♥
- Cp går inte att starta youcam! -.-'''''''''''''''' -
.

hit kommer era pengar när ni skickar in till röda korset os v. En del kommer faktist fram & hjälper röda korset.

7 december - I wish you could fall for me as I'm falling for you

2010-12-07
14:53:19
Hej! Kom precis hem från skolan. Tänkte bara berätta det. Dagens outfit kommer sen. ha det bra!

6 december - I'm happy that we're talking again

2010-12-06
20:03:00
Såhär kul hade jag i lördags! =) Gud vilken megasuperdupergreatawesomekockrenunderbarhelg! (:
Speciellt söndagen. Hade ovanligt kul.

6 december - Dance like it's the last night

2010-12-06
19:14:34
.
Hello Sweetiesar! (: Vad gör ni? Själv ligger jag i sängen & är mätt. Höhö, har precis ätit. Ska iaf berätta om min häärliga dag! Efter skolan gick jag, Elin, Cassie & en massa killar typ mot Elin. Vet inte vart dom skulle men planen var att vi skulle vara med varandra. Tjejerna asså. men vi var ute med dom ist. Sedan skulle vi dra hem te Cassie för att gå ut med Milton då drog alla förutom Dunder. Han hängde med oss. När vi hade varit ute med hunden så drog vi hem te Elin för hon skulle äta & sen vidare till Rasmus Dunder. Där byggde vi med lego. Hehe, skitkul ju! xd Runt 6 halv 7 drog jag hem för att äta. Orkar inte dra ut något mer idag, så jag stannar hemma. Snart ska jag kolla på ung&bortskämd. Men nu! Bilder från helgen, stay tuned!
Puss

6 december - För dig ska jag göra det 1000 ggr om,,

2010-12-06
09:06:38
.
Godmorgon! Vaknade ni på rätt sida imorse? Det gjorde jag! Är faktist på jättebra humör idag. Hoppas att det håller i sig hela dagen. Sitter iaf & lyssnar på musik. Det är också en sak som gör mig glad på morgonen. Att lyssna på musik medans jag gör mig i ordning & så. Börjar 20 i 10 idag som jag gör varje måndag. Tycker alltid att dte är lika skönt! Nej men nu får ni excuse me. Ska platta håret & plugga franska om jag hinner. :) Xoxo BeccieGirl
facelook + outfit
linne&leggins - Gina
kofta - h&m Divided

Kill me..

2010-12-05
23:06:05


Dags att läsa "medans mamma sover". Ska ha lockigt hår imorgon har jag typ planerat? Har i alla fall flätat det, men jag kanske lockar det med locktång om det blir fult eller plattar.. vi får se vad jag känner för.
puss alla fina läsare!




Boy you turn me, upside down.

2010-12-05
21:29:00



Heeeeeeeeeeeeej cuties!
Sitter just nu i denna sekund och chattar med min lilla nöt elin :). Typ första gången jag har så mycket att prata om med någon på msn. Det bara flyter på. Vi snackar liksom om allt men nu börjar elin förstöra för hon ställer inga fråger, men jag ska försöka att få det hära samtalet att rulla på igen :).

Imorse - Efter att vi hade ätit våra scones drog vi ut med matilda & Aida, vi åkte pulka. Vi åkte inte så många gånger, jag var sååå varm! jag hade täckbraller & allt.

När jag kom hem vi sex så åt jag och efter drog jag ut och träffade Beccie, Emma, Aida, Robin, martin & Rasmus, min gay loard :). Det var så kallt och dom gjorde det inte speciellt varmare. Beccie blev typ nerputtad i snön hela tiden, haha. Såg så kul ut! Jag höll mig borta, försökte i alla fall.. men jaa. Jag blev inknuffad i en buske, mulad  och nerkastad i snön. Jag vill vara biffig :o! Så jag kan skydda mig. Jag kände mig så försvarslös :'( dom bara bärde upp mig och kastade mig ner i snön -.-.. kallt. Alla bara garvade åt alla hela tiden. Juste asså Martin är helt sjuk! han gjorde så att det såg ut som att jag hade kissat på mig. Jag berättar inte hur -.-.. VÅLDTÄCKSMAN :'(.

Kom hem vid halv nio? alla drog, så jag gick oxå hem då.

Beccie kommer med bilder från i helg, hoppas jag.

Tagna nyss, godnatt ♥


5 december - scones & thé

2010-12-05
13:52:45


Godmorgon sötaste läsare! :) Har ni sovit gott? Det har jag! Måste bara berätta en sak som hände inatt elr imorse. Sjukt irriterande! haha.. jag & Cassie gick ju & la oss runt halv 4. Sen så typ runt 10 i 4 så går det någon jävel utanför fönstret precis när jag & Cassie hade somnat & pratade ashögt. Asså vi hade förnstret helt stängt men ändå hörde man varenda ord hon sa. & hon gick typ där & pratade i 10-20 min. & så började ju såklart Milton skälla & så. Jag försökte att somna om. Men hon fortsatte prata & Milton fortsatte skälla. & sen halv 5 så går det någon kille utanför & pratar högt istället. -.- Man ba snaark?! haha, vi var ju aströtta. Iaf, vi vaknade runt 12 & typ bara låg i sängen & gjorde inget alls. Men nu har vi precis bakat scones & ska ta ut dom 5 i. Vi hörs! Puss


5 december - Bottles popping til we can't stand

2010-12-05
03:17:29



Hej bloggläsare! :) Sitter här hos cassie. Cassie hittade precis chips i sin bh! :O Shit! Det va inte kul. Det fick Milton.. HAha. Vi har iaf ätit chips, druckit läst & thé. Kollat på thirteen & the house bunny. Min vän som precis la sig på mitt knä? Ville att jag skulle ge the house bunny betyg så jag ger den 4 av 5. Ni får bilder från dagen imorrn & så kan vi ju ta & berätta om dagen. :) Godnatt♥


O.o

2010-12-04
20:04:24
Heeejsan alla fina läsare!
Just nu sitter jag hemma hos Beccie. Vi väntar på Aida som är på väg hit. Vi ska senare ut och träffa Emma :).
Efter att jag hade pluggat så åt jag pizza. Sen gjorde jag mig i ordning, för jag gick fortfarande runt i sovkläder.
Sen gick jag ut och mötte Beccie klockan fem. Vi ringde Emma och hon kom ut, sen så gick vi hem till Beccie för att beccie & Emma skulle äta.
Ikväll ska Beccie sova hos mig, vi ska typ tjocka i oss lite och kolla på film. Det är typ det som händer idag:).
hörs senare eller imorgon puss :*!

4 december - videoinlägg

2010-12-04
16:36:36
.
HaHa! Älskar videoinlägg från mig!


Lääääääskigt :O

2010-12-04
14:39:49



Heeeeeeeeeeeeeeeello läsare!
Har precis duschat, härlig känsla. Vaknade halv tolv, gick upp, kollade lite på tv, duschade och nu sitter jag här. Ska kolla lite bloggar, sen så ska jag plugga lite matte. Senare ska jag träffa min älskade Boolie. Har ingen aning om vad vi ska göra, men det blir säkert något gaaaaaalet, I hope. Det är då vi får våra flippar och garvar åt allt. Där snackar vi häääärlig käänsla!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med min bror.

Snart ska jag sätta mig och plugga matte..



 Två tavler har ramlat ner i natt. En på min bror och på vatten, hus & en sol. Jag är skit rädd..
Det måste fan vara ett tecken, hahhaha! jag behöver fan söka hjälp x)


4 december - stopp, nej, gå här ifrån med detsamma.

2010-12-04
11:45:14
.
Godmorgon alla sötnosar! Drömde sjukt mycket inatt. Älskar att göra det. :) Iaf, igår så gjorde jag inte mycket. Gick hem från skolan med Buollen & Dules. När jag kom hem kollade jag på tv & packade lite väskor. Sen kom pappa & hämtade mig & körde hem mig te honom. Sen gjorde jag inte något mer på min fredag. Åt & kollade på Idol. Tyckte att tjejen skulle ågt ut & inte Olle. Nej men nu ska jag göra något vettigt med mitt liv!
Puss
har jag lagt ut den..?

The house bunny

2010-12-04
01:43:11





3½/5

Här får ni trailern.


film! :D

2010-12-03
23:17:32



Nu ska jag se på "The house bunny", som jag aldrig har sett förut. Jag säger vad jag tycker om den sen.
Just nu sitter jag med chips & läsk och så messar jag med Dules&Blue (: ,hörs snart!


Till dig amanda<3

2010-12-03
22:10:41


- Jag finns här, no matter what. Jag älskar dig så mycket. Jag ska finnas här så som du har funnits för mig när jag har mått som sämst. Nu är det min tur att visa dig hur glad jag är att jag har dig och hur mycket du betyder för mig. Du ska veta att du alltid kan prata med mig. När du kommer till stockholm så ska vi ta nya bilder på oss tillsammans. Jag längtar så mycket. Sen så har vi ju lite planer ;). Jag älskar dig!
Du&jag,bästavän<3

 


jobbig jobbigare jobbigast

2010-12-03
18:47:25



Hejj alla.
Har inte riktigt varit min dag idag känns det som. Har varit jätte deppig. Har bara velat vara ifred från olika personer hela tiden och när några har försökt skoja med mig har jag bara tyckt att dom varit jobbiga, fast egentligen är dom inte det? usch hormoner asså -.-

Idag var det en jobbig skoldag som allt annat jobbigt. Jag ska ingenstans idag. Det vill jag inte. Jag ska BARA vara hemma och vara sällskaplig med datan. Vill inte blogga mer just nu.

Vilket negativt inlägg, men det är så jag känner mig nu.


Godnatt ♥

2010-12-01
20:56:02



Hejhej alla. Jag har inte pluggat något (a). Jag gick och la mig och sov i två-tre timmar och sen åt jag medan jag kollade på paradise hotel. Alexandra åkte ut yeeees! Sen blir det nog Johannes (a) *hoppashoppashoppas*. Såg ni att dom strulade i slutet? asså seriöst hon får inte gå på det. Jag är verkligen en Paradise hotel noerd, hihi.. men det kan jag leva med ;).

Nu ska jag läsa på lite español.


01 december - Du ska veta att jag saknar dig

2010-12-01
16:48:47



Mums på mig!

hej alla sötnosar! Shit va längesen det var vi sågs! :o Nej men det var ju bara förrigår. Sitter här & knaprar på pepparkakor. Älskar fan det! Såå gott. Igår tog jag med mig en massa pepparkakor ner på mitt rum & såklart chai thé också såå gott. Medans jag kollade på the secret life of the american teenagers. Så nu är jag klar med säsong 3. Eller jag tror att det finns mer avsnitt så jag sa se om det går att ladda ner fler.

Vad gjorde jag igår då? När jag kom hem så gjorde jag chai thé & tog pepparkakor & kollade på serien som jag sa. Duschade också & färgade ögonbrynen. fast tog ut färgen ganska snabbt för att det är mammas färg & hon har svart färg. Men lite färg fick dom iaf!

Vad har jag gjort idag då? Jag hämtade Julia från skolan, kom hem åt en risifrutti. Glodde på tv, gick ut med Julia på baksidan, gick ut med hundarna en & en eftersom jag hatar att gå ut med båda 2 samtidigt. Kom hem & började blogga! Så har mina 2 dagar sett ut. Inte så händelserika men det blir lätt så på skoldagar. Men imorrn är det torsdag vilket betyder morris! Vill att vi ska börja dansa där varje torsdag också. Var skit kul tyckte jag.

Gosh! Det är så jävla halt ute nu. Simon sa att han hade halkat idag & Julia kom precie in & grät som as mycket för att hon hade ramlat i trappan & slått i huvudet. So be careful fokes! Nästa gång kanske det är du? Vi ses när vi ses. Xoxo Becciegirl


Boken heter "medans mamma sover"

2010-12-01
15:06:20



Tjatja bloggen ;). Kom hem för en halvtimme sen eller något? Idag var det den kortaste dagen på veckan då.. Idrott, vi körde vollyboll. Det var kul, men jag är inte så duktig, men jag ska öva så jag blir bättre :). Sen så svenska. Vi hade vikarie, satt och läste hela lektionen. Lunch, Matilda & Beccie följde med ut med Milton. Sen matte, so och sen blocket, jag gick på matte. Beccie, jag och emma satt och snackade hela lektionen, ruuuligt :).

Nu har jag gjort tée, nudlar , lagt fram mobilen ifall den ringer, tagit hit alla läxor så jag inte behöver röra mig ur fläcken. Nu ska jag plugga puss!




3D-glasögonen på, bara för skojskull :)